Jag minns precis hur jag kände när jag kastade ihop inlägget som ligger innan detta. Det var mycket hemlängtan och ifrågasättande ifall det jag gör är rätt. Ni vet ju hur jag är... En grubblare. Jag vill gärna ha svar och en mening med allt som sker. Inklusive mina känslor. Känner jag någonting inom mig som inte känns rätt eller funderar jag på någonting vill jag bara skrika ut det för hela världen. Jag har bott här i Sydney i lite mer än en månad nu och hitintills har man kämpat mycket med att komma in i nya rutiner, vanor, lära sig och stadga sig. Shit vad mycket som har hänt ändå. Jag kanske trodde att jag var på plats för länge sen men det var inte förrän i måndags under en promenad med Alice som vi tillsammans kom fram till att senaste veckan har vi på riktigt känt oss som att vi är där vi hör hemma. I en stad och i en stund i livet - som det redan känns jobbigt att lämna. Den senaste tiden här har verkligen varit himmelsk. 1/3 har gått, nu gör vi de andra 2 ännu bättre.

Jaaja... Tankar, tankar, tankar! Nu ska ni få se lite(massa) bilder här under så kan jag berätta mer.

Beach days! Dröööömmmen. Jag vet inte vem jag har blivit här borta. Jag som alltid ogillat och ibland till och med hatat sommartider längtar något fruktansvärt till jag kan ligga på stranden innan eller efter skolan varjevarje dag. Vädret är fortfarande lite svajigt, men så småningom behöver man inte tvivla på solen. Visste ni förresten att i Sverige är UV-indexet max 7, här är det alltid minst 9. Eftersom jag alltid bränner mig har jag på mig solskyddsfaktorn 50+....Haha.

Förra söndagen var jag och Alice en stadsdel här i Sydney som heter Paddington. Först satt vi på ett kafé, pluggade och åt en Acai Bowl. Sen traskade vi vidare och hamnade i en ruin där det tydligen va fotoutställning också. En mysig dag!

De flesta vardagskvällarna tar vi det bara lugnt. Äter middag (oftast) tillsammans, pluggar, promenerar och nu har Moa dessutom köpt en sladd till hushållet så att vi kan se film på tv'n. Pluspoäng. Just nu håller vi på att jobba oss igenom Hunger Games eftersom Alice aldrig sett det.... Vill ni följa med på mer vardagsmaterial så är ni såklart välkomna att följa "stinorisyd" på instagram.

(Inte direkt någon kronologisk ordning här haha) - I fredags så stannade jag, Filippa och Moa kvar i stan efter skolan. Vi gick och åt middag ihop, satt i Central Park ett tag och sen såg vi bion "A star is born" och wwwoooow vad bra och fin den var.

Sen har vi utforskat utelivet ytterligare. Torsdagar är det isch en oskriven regel att man ska gå ut på klubben Ivy. Nämnt det någon gång förut, men det är verkligen gigantiskt. För er gotlänningar; tänk er Gutekällaren x10. Argyle heter en annan klubb (som vi gick till på lördagen) och det tycker jag personligen är betydligt mycket bättre!! Bra musik, roliga människor och bara allmänt kul. Dit kommer vi att gå igen.

Och sist men inte minst: Skolan. Eftersom att alla i min klass klarade level-testet så har jag + mina klassisar fått flytta upp en nivå nu. Vi har gått tre dagar totalt och jag tycker det märks redan att saker och ting blivit svårare. Men det är bara kul med en utmaning. Jag valde Business som Spin Class 1 period till då jag tycker att det ger mig väldigt mycket. Nästa gång väljer jag nog Journalism.

Ikväll har vi ätit tacos och nu ska vi sätta oss i olika hörn av lägenheten och plugga ett tag. Sen är det samling i vardagsrummet för Hunger Games 3! ... Nu har ni blivit lite uppdaterade här iallafall. Puss och kram

Gillar

Kommentarer

majabark
,
Men vad fint. har saknat dig här❤️nouw.com/majabark
lcp
,
<3 <3 <3nouw.com/lcp
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229