Min snabba lunch... Kastade bara ihop av lite som fanns i kylen och skafferiet då jag inte hunnit handla sen jag kom till Gävle. Det ser kanske nasty ut men det var faktiskt mumsigt! Blev någon form av korvstroganoff.

Jag börjar bli galen. Emil är ju i Cypern och jag är ensam i en lägenhet, ensam i en än så länge främmande stad och värst av allt: ensam med mina tankar. Jag bara tänker fram och tillbaka, funderar och funderar, blir ledsen, skärper mig, lagar mat tidigt för jag har ändå inget att göra, ikea idag eller ikea på lördag? ska jag gå till stan? ska jag se lite serier? tvätta? städa? duscha? träna? vill jag ha glasen där eller där? krukan där eller där? fult det var! eller var det fint?, sätter mig i bilen för att ta mig till affären men ångrar mig och går upp igen, gör varmt kaffe men häller ut det i vasken för jag istället vill ha iskaffe, letar kläder online i en timme men kryssar allt när jag ska betala, stör mig på kökslampan, ser på klockan och förstår inte vart tiden tagit vägen, gråter för jag "inte gjort något" på hela dagen, tänker på varför inget jobb vill ha mig, vart jag hör hemma, framtiden. Fattar ni? Jag får PANIK. Emil försöker via sms få mig att förstå att allting blir bra sen när jag fått jobb och så vidare, och det vet jag ju också. Men vissa dagar är det som att det är fem änglar och djävular i huvudet som försöker komma överens. **Biiiiiiiiiip här skriver jag massa svordomar.** i-landsproblem va? Visst. Får väl se det som något fint att det är sån här små saker som cirkulerar i det överfyllda hövvvet. Nu: iskaffe och sen kanske Ikea. Vem vet. Inte ens jag.

Gillar

Kommentarer

teresewerkelin
,
Älsklng, idag är en sådan dag. Imorgon är en ny dag. Oavsett hur frisk, fräsh och härligt livet är så får man ha dåliga dagar. Tro mig även kungen har sina mindre bra dagar! Och du, jag finns här. Ett samtal bort <3nouw.com/teresewerkelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229