Jag tycker det är så mysigt att åka iväg bara över dagen. Igår hade jag inga viktiga måsten utan kunde bara ta allt i den takten jag kände för.

Efter att jag suttit på EH ett tag (förra inlägget) så tog jag tunnelbanan till Liljeholmen där jag mötte upp Alex och Marcus. Vi åt pasta och bara satt och pratade om allt möjligt.

Sen åkte vi till matchen! Gute spelade mot Lidingö på Lidingö. Och för er som inte vet så spelade alltså de här två killarna i Gute förut. De kom till ön från Stockholm och hängde med oss i 1/2 år.

(Och därför känner de spelarna väldigt bra också). Matchen slutade med en vinst!!! Aaaah!!! Det var en viktig match och jag var alldeles för nervö. Speciellt den sista kvarten. Men sen kom det avgörande målet (0-1) i 90' minuten. Gissa om jag skrek...

Sist men inte minst: en båtresa hem. Många klagar på att vi tvingas åka båt och tycker att de 3timmarna är sega, men jag har alltid tyckt att det är rätt behagligt. Speciellt igår! Lite fotboll precis bredvid havet- i solnedgången, följt av en god ceasarsallad och kortspel.

Fem minuter efter att jag kommit hem igen så klev tjejerna in genom min dörr. Jag svepte ett par glas rosé och sen vi gick vi ut. Meeen vårt besök på Gute(källaren) har aldrig varit så kort, vi gick verkligen in och ut då ingen av oss tyckte att det var speciellt kul. Så det blev en tidig kväll. Skönt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229