Häääj! Äntligen hemma. Det är så obeskrivligt härligt och uppskattat med familjerna på besök och med olika firanden som bryter det vanliga vardagsmönstret, men känslan nu... när det är över för den här gången och man landat i soffan överfylld av glädje och motivation till livet... så känns det ändå skönt. Vardagen är välkommen. Mina anteckningar är huller om buller med saker och ting som behövs göras, kollas upp eller bara ideér. Tillexempel så rev jag ut halva min garderob igår och kastade allt det jag "inte riktigt kände för" på golvet. (som senare ska in i en sellpy-påse). För det finns såÅåÅ mycket plagg som bara finns där "ifall jag någon gång vill ha det" - men som aldrig någonsin duger. Och sätter jag på mig den där tröjan känner jag mig obekväm. Så ja, hejdå, farväl, ha det bra till allt det och imorgon skickas det iväg!

Fotbollsmatchen var sisådär kul. Gute förlorade och spelade faktiskt inte alls bra... Men det var mysigt att få krama om kompisarna lite snabbt och dessutom så fick jag snap innan om att Alex också skulle se matchen!! Söndagens bästa överraskning. Bara Clara som saknades. Men snart, snart måste båda två komma hit och hälsa på eller så åker jag och våldgästar dem i Stockholm helt enkelt. På tal om det så är det ytterligare en to-do som skrivits upp i anteckningarna idag (mvh tjej som alldeles för lätt glömmer bort småsaker) att jag måste skriva ner viktiga datum. Vi har en "125"-årsfest i sommar, släktträff, snart fyller Hilda år, vi ska ha kalas här i Maj... Ja. Ni hajar. Vi får se hur mycket jag får gjort imorgon då tankarna ibland går över till att jag faktiskt har all tid i världen just nu. Men, men. Först: sömn!

Det ser ut som att jag retuscherat min hy här? Hmm.... Högsta betyg till mina nya hudvårdsprodukter? Si.

Tänk... För tre år sedan satt vi (jag, Alex, Emil, Marcus och Marcus) i soffan tillsammans varje kväll och bråkade som syskon och bästa kompisar. Inte trodde någon av oss då att jag och Emil en dag skulle bli kära eller att Alex skulle bli kär i en av mina äldsta tjejkompisar. Fint och underbart.

Gillar

Kommentarer

sextondejuni
,
❤️❤️❤️nouw.com/sextondejuni
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229