Från helgen

Tänkte dela med mig av de resterande bilderna från helgen

Runt elva på lördagen gick vi den korta promenaden bort till MOS. Det blev några timmar där i gallerian eftersom den enda tiden vi hade att passa var middagsbokningen vid 19.30. Vi varje butik i vår egna takt och pausade med både lunch och fika.

Överlag var det tyvärr inte en klockren fyndar-dag. Men vi båda fick med oss något hem och var nöjda ändå!

Sedan gjorde vi oss i ordning, svirade om till klänningar och tog en uber till apo.

UNDERBART gott i vanlig ordning!! Vi beställde in drink efter drink och delade på smårätt efter smårätt. Pratade om livet då, livet nu och om framtiden.

På söndagen vaknade vi vaknade upp och låg och drog oss lite i hotellsängen medan nyhetsmorgon gick på tv:n. Efter att vi varit vakna en stund traskade vi ner till frukostmatsalen och njöt av ännu en frukostbuffé! Laaajvet. Sen gick vi upp på rummet och packade ihop våra grejer och när vi var redo för att bege oss så tog vi oss till Cityterminalen. Där låste vi in väskorna i ett förvaringsskåp och gick sen bortåt mot Åhléns City.

Vi gick i (ytterligare) några butiker innan magarna började kurra och vi slog oss ner på Gretas i Haymarket.

Otroligt mysigt café, god mat och gott sällskap! Tyvärr ville kameran fokusera på Tess räkmacka istället för henne... Men som ni förstår har hon varit mitt fokus hela den här helgen. Jag och Tess. Precis som jag skrev när jag var på väg mot Stockholm så har vi bara tagit den här helgen med lätthet och gjort det som fallit oss i smaken. Tagit det lugnt och bara varit med varandra. Skrattat, pratat strunt och pratat allvar. Jag är bortskämd som får ha en vän som henne.

Gillar

Kommentarer

teresewerkelin
teresewerkelin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229