Nu är det dags att kliva ur den här födelsedagsbubblan efter ett par dagar med firande fram och tillbaka... Men det började iallafall här! På Donners Brasserie tog vi vår första förrätt i vår lilla "förrätts-safari". Där beställde vi alla in ett varsitt glas bubbel plus ett safe choice: Hjorttartar!

Sen traskade vi vidare genom vår kära sommarstad till restaurang nummer två...

.... Som var Systemet! Här blev det plötsligt en hel flaska rosébubbel och lite chark-härligheter. Här satt vi tills solen gått ner bakom hustaken.

Det tredje stoppet var Kitchen and Table! Jag tog en Crab Tacos som var helt gudomligt god enligt mig och till det drack vi alla en 10/10 drink. Fantastiskt! Vid det här laget var vi sådär härligt fnittriga...

Och sist men inte minst: En efterrätts-buffé på vår favorit Italienaren. Här började allt bli väldigt blurrigt och kameran har bilder som är lite för roliga för att visas här...-Haha! Efter detta så blev det en spontan sväng förbi Wisby Strand där det slutade med att mina donnor dansade på bordet. Då minsann, då var jag ett väldigt nöjt födelsedagsbarn!

För w.o.w... Flera gånger under kvällen upprepade jag vilken fantastisk present den här lilla upplevelsen var. Tack för allt, T och L <3

Gillar

Kommentarer

teresewerkelin
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229