Finbesök

ÄNTLIGEN kom mina tjejer till Gävle på besök. Det började med att Clara kom hit i lördagsförmiddag. Jag hämtade henne vid tåget och sen åkte vi hem, hon fick lämna av sina grejer och vi tog varsin kopp kaffe. Pratade lite med Emil innan han behövde iväg på match.

När vi lämnat av honom åkte vi vidare till Grand Hotel. När jag var där och åt lunch med Martina i torsdafs fick vi reda på att de hade lunch på lördagar också - så att jag och Clara skulle åka dit var givet! Jag tyckte verkligen att det var bra och det kändes sådär lyxigt och välgjort som man vill ha det. Att få sitta och prata med Clara om allt och ingenting gjorde upplevelsen ännu bättre. Saknat henne.

Sen åkte vi till Sandviken och kollade på Emils fotbollsmatch. Det var inte så mycket folk i publiken så vi satte oss på den tomma sidan av läktaren och kunde fortsätta med "tjejsnacket". Ska jag vara helt ärlig var jag lite ofokuserad på matchen, men jag tror det blev oavgjort. Haha. Efteråt satte vi oss i bilen och väntade på Emil och när han var klar var det raka vägen till Centralen då han skulle ta tåget till Arlanda och flyget hem till Gotland.

Jag och Clara hade planerat att lördagskvällen skulle spenderas hemma i soffan med pizza och mys - men i sista sekund bestämde vi oss för att åka till Basta istället och äta där. Det blev varsin pizza och ett par drinkar innan vi drog oss hemåt. Vi satte oss i soffan ett tag men båda var trötta så vi la oss i sängen tidigt!

Efter en god nattsömn ringde alarmet och vi åkte mot Arlanda där vi skulle hämta upp Johanna. Trots att det är rätt segt att köra den där tråkiga raksträcka som är mellan Gävle-Arlanda så gick det snabbt. Himlen var klarblå, solen lös, musiken var bra och Clara och jag fortsatte att prata om de vi inte hunnit med de senaste 24h.

Efter lite GPS-kaos kom vi till rätt terminal och där stod Johanna<333 och väntade på oss. Eftersom vi ville komma tillbaka till Gävle snabbt så var det bara att köra igen. Väl hemma i Gävle lämnade vi av grejerna i lägenheten och rörde oss sedan mot stan. Det var fint väder och det blev lite shopping för alla! Sedan åt vi lunch på Elsas och gick en kort promenad i parken. Mys!!!!

På söndagskvällen lagade vi (=Johanna) en pasta med saffran, kräftstjärtar och kyckling. Jäääkligt gott! Resten av kvällen spelade vi Song Pop (haha<3), drack vin och bara pratade å pratade. BÄSTA kvällarna i livet är kvällar som i söndagskväll.

Måndagen kom och jag rymde ifrån tjejerna en stund för att gå på en föreläsning.

När jag kom hem bestämde vi oss för att åka ut på en picknik. Jag hade svårt att bestämma vart vi skulle åka, men till slut körde jag mot Furuvik och vi satte oss på en plats jag spanat in hela sommaren. Det var så fint, krispigt och härligt. Vi satt inte där överdrivet länge dock då det kylan slog till.

Så vi åkte hemåt, fikade, pratade och när klockan började närma sig hemgång för tjejerna åkte vi förbi mitt närmsta thaihak för att köpa lite kvällsmat.

Det var två lugna men mysiga dagar med Clara och Johanna. Jag har ju bott här i mer än ett halvår nu så det var på tiden att vi lyckades få till en helg! Enda jobbiga är att tiden är så begränsad och man vill egentligen hinna med att göra allt, samtidigt som alternativen inte är oändliga då mycket är stängt nu under hösten. Men, men. Jag blev och är glad över att tjejerna ville komma hit och träffa mig, få se mitt nya hem och min nya hemstad. Det gör mig rörd. Nästa gång vi ses är nog på Gotland och jag LÄNGTAR. Varje gång jag får umgås med Clara och Johanna på det här sättet kan jag inte låta bli att hålla tummarna för att vi någon gång i framtiden bor i samma stad igen. Mina hjärtan. Älskar er!!!!

Gillar

Kommentarer

sextondejuni
sextondejuni,
ÄLSKAR DIG!! Tack för en jättemysig helg❤️❤️❤️nouw.com/sextondejuni
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229