Ett två tre kör

Kaoset... Såhär såg vardagsrumsbordet ut igår och kommer fortsätta se ut idag. Enligt min personliga planering så ska jag egentligen redan nu sitta med en av frågorna på hemtentan - men se på fan, här på nouw.com sitter jag istället! Får jobba "ifatt" sen.

När jag suttit från morgon-eftermiddag igår så började hjärnan bli lite trött och oavsett antalet koppar kaffe jag drack hjälpte det inte. Så jag tog mig ut på en promenad istället med Mathilda i telefon. Gick hela vägen till stan och mötte där upp Emil som kommit med bussen från Sandviken. Vi gick till Clas Ohlsson lite snabbt då jag behövde köpte skrivarpatroner (woho) och där och då plockade vi dessutom spontant på oss lite målarfärg. Den vita tavlan ni ser häröver hade jag egentligen planerat att beställa en poster från fotografiska till - men sen kom Emil på den briljanta idéen, varför inte måla?

Så efter storhandling, middag och ett avsnitt mästerkocken så plockade vi fram färgen och började 'stritta' det på det vita pappret. Abstract art alá Emil & Linnea ;-) Inte världsfint, men ett fint minne. <3

Och det var väl allt jag hade att berätta för den här gången. Nu (och helst för tio minuter sedan) behöver jag sätta igång. Imorgon ska jag till Uppis och träffa Mathilda och vill vara 99% klar med allt då så jag kan luta mig tillbaka och njuta av hennes sällskap. HeEere weeEe goooooO!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229