Hej hallå! Bjuder på en random bild från arkivet. Motiv: Min favoritplats i hela vida världen. Det var här jag hittade tillbaka till livslusten under min gymnasietid. Kväll efter kväll. På den här platsen har jag alltid känt mig helt fri och fullständigt levande. För det gjorde jag inte alltid då. Jag brukade gå via bergskanten, klättra ner via ett speciellt hål (det var innan det fanns trappor där), gå på stranden, via havet och sen klättra upp igen. Många, många träningstights gick sönder på grund av envisheten att klättra genom taggbuskarna. Däremot har jag tyvärr inte varit där sen jag bröt min fot... Jag försöker att undvika alla sätt som kan få mig att mig förändrad, eller allt ifrån hel. Och jag är rädd över att ett besök där ger mig den ångesten. Just därför. Men en dag, när jag är redo och lite starkare, kommer jag att gå till min favoritplats igen.

Har bara tagit det lugnt idag och har egentligen ingenting att dela med mig av. Blev bara nostalgisk när jag såg bilden. Ni får underhålla er med att läsa en sån där halvkul lista istället.
__________

Dagens mående:
Bra!! Från 1-10 kanske 8. Ibland rullar bara dagen på och jag reflekterar knappt över mitt mående. Jag har bara varit med Emil (där jag automatiskt mår bra), sett serier och inte varit med om någonting större än så.

Dagens frisyr:
Definitionen av TRASSEL. Fast jag tänkte nog faktiskt tona håret imorgon! Då blir det fräschare än fräschast.

Dagens smink:
Ingenting alls. Så skönt så! Dock har min hy blivit dålig sen jag bytte från sol-mot-ansiktet-varje-dag till mörker. Och jag har aaaldrig haft någon hudvårdsrutin eller behövt ta hand om min hy som många andra måste. Jag har haft tur. Men nu klev jag in i den främmande världen och svängde faktiskt förbi apoteket och köpte en rengöringsmousse, day cream och night cream (allt från apolivia).

Dagens klädsel:
Sån här sköna prasselbyxor och en grå, stor hoodie.

Dagens materiella vill ha:
Lägenhet? ;-) Näääe skämt å sido. Men kanske en drönare!! Blir så avis när jag hamnar på sån där instagram-konton med bara drönarbilder. 

Dagens fundering:
"Vad fan gör jag med livet?" Typ. Också: "Ska jag åka hem till Hablingbo eller inte?" - vilket jag slutligen gjorde. Sitter i soffan hos mami å papi nu.

Dagens beroende:
Senaste veckans beroende har varit Celsius Citron&Lime. Jag har alltid av ren rutin tagit Nocco från hyllan i butikerna, meeen den här är riktigt god faktiskt.

Dagens tråkigaste:
Började rensa min garderob här hemma och jag brukar tycka sånt är jättekul, men nu fastnade jag i typ en halvtimme i vad som skulle skänkas och vad som skulle ges bort till kompisar. Blev frustrerad på att jag inte kom någon vart. Det va det tråkigaste jag kunde komma på haha.

Dagens superlängtan:
Superlängtar inte till sommaren i Sverige, men superlängtar till sommarväder i något annat land. Jag har ju aldrig varit ett fan av värme och har alltid valt vinter framför sommar. Men sen perioden i Sydney så har jag börjat uppskatta varma temperaturer och framförallt vår allas bästis; solen. Att jag till och med kan längta till det är ett mirakel och mina närmsta förstår vad jag menar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229