Hemma igen efter ett fint dygn i Stockholm. Mötte upp Alex och Clara igår runt lunch sen tog vi oss till Ikea. Visiten gick rätt smärtfritt och A&C hittade det som de åkte dit för. Jag försökte hålla fingrarna i styr då det bara hade varit onödigt att köpa någonting (litet som stort) eftersom vi har Ikea här i Gävle. Sen åkte vi till Emils match som faktiskt slutade rätt orättvist. Sorry not sorry Sandviken, men egentligen skulle Nyköping som de spelade mot vunnit denna kamp. Det stod 0-3 till fram tills det var tio minuter kvar, sen gjorde Sandviken tre snabba mål. Hmm...

En relativt glad Emil hoppade iallafall in i bilen efter matchen och sen vart det en road trip tillbaka till Sthlm och Söder. Vi stannade en snabbis på ett Coop där vi köpte snacks + Ipren och Alvedon till mig... Hade en tryckande huvudvärk hela dagen igår och det har faktiskt hängt med till idag också. Inte sådär extremt som det kan vara ibland, men ändå irriterande. Hur som helst, när vi anlänt till Alex och Claras lägenhet så lagade Alex hamburgare till oss alla och det var verkligen huuuur gott som helst. Imponerad! Sen spelade vi lite kort och såg Robinson och när 2/4 somnat i soffan insåg vi att det var dags att säga godnatt.

Idag sov vi ut litegrann och gick sen bort till ett bageri som låg bara någon minut från lägenheten. Åt en god och stor frukost och bara någon timme efter det så rörde sig jag och Emil oss mot TC där vi skulle ta tåget tillbaka till Gävle. Och nu är jag hemma! Jag är glad över att jag trivs så bra här i Gävle. Blir liksom helt varm när tåget stannar på stationen. Det här är ju hemma nu. Perfekt litet, perfekt stort, perfekt livligt, perfekt lugnt. Det är bara allt det här praktiska och logiska som ska lösas innan jag mår bra igen. Jag läste någon rubrik på youtube: "Jag mår inte bra, jag mår bara inte dåligt". Och det är väl mina känslor just nu. Jag vill bara att någonting ska gå min väg snart. Glad iallafall att få omringa mig med vänner som dessa som inte en sekund tar energi från mig, utan tvärtom: fyller på glädjebatteriet och energibatteriet.

Tack för ni är bäst.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229