Vilken helg jag har haft! Scrollade igenom min kamerarulle i mobilen och letade efter potentiella bilder till detta inlägg... Men trots att jag upplevt flera fotovänliga tillfällen i helgen, har jag knappt fotat någonting.

fredagen skulle jag ju se fotboll och redan där började allt bra. Jag satt uppe på min filmningsplats tillsammans med Sebbe och plötsligt hoppar min Terese fram som inte skulle vara hemma förrän om en vecka!!! Jag har sagt det förut och jag säger det igen; med henne är jag 100% hel. Så det blev en fotbollsmatch med kanske dålig koncentration, men med mycket skvaller och skratt. Efter blev det en kort road trip tillbaka till stan, inköp av thaimat + godis sedan myste jag med Emil resten av kvällen.

Sen kom lördagen då det var en lugn morgon och jag fick lite kvalitetstid med family2. Mot eftermiddagen tog jag och Emil en taxi (livet som handikappad) till IM-arena och fick se en supermatch av Ladies!!! Hela dagen taggade vi till mello och en tävling var planerad. Så det blev fruktsallad, snacks och en härlig kväll.

Söndag och återigen fotbollsmatch. Solen sken och jag + mitt goa sällskap förflyttade oss sedan till Leva för lite brunch. Min 10poängs-helg avslutades på Surfers med ett 10ps-sällskap. När man är på surfers är drinkar en självklarhet så jag somnade gott när jag väl var hemma igen. Wow wow wow. En glad helg som jag verkligen behövde och kanske till och med förtjänade.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229