Så! Hur var midsommar på Gröna Lund? Bra ändå. Raderade instagram appen och försökte få bort längtan efter att vara hemma och fokuserade på att vara glad över vart jag var för stunden.

Vi åkte massa karuseller, körde fem(sju)kamp, åt lunch i solen, fika i solen och vann dessutom en stor choklad som vi fyllt kylskåpet med nu. Dröm!

Runt 16 började Grönan fyllas mer och mer och det vart plötsligt fullt överallt. Men det var okej, för det var precis lagom till när jag och Emil kände oss nöjda med vistelsen. Så vi tog då färjan till Slussen och sen tunnelbanan till Centralen. Vi började diskutera ifall vi skulle stanna på någon restaurang, eller om vi skulle åka hemåt och laga en midsommar-middag hemma istället.

Det blev det andra. När vi gått av tåget hoppade vi in i bilen som vi parkerat vid tågstationen och åkte direkt till den matbutiken i Gävle som var öppen för dagen, köpte rödbetssallad, sparris och andra gosaker - som ni ser. Härligt ändå! En minst sagt annorlunda midsommar, men en fin en.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229