Det är en storm av blogg-skapande på Gotland just nu. Plötsligt skaffar alla jag känner (-och inte känner) en plats att få skriva av sig på. Misstolka mig inte; jag tycker det är kul och är glad för alla andras skull, samtidigt som det gör att jag backar en(tio) steg. Min största talang här i livet är att jämföra mig med andra och det gör att jag ofta krockar med mig själv. Om hen gör på det viset, betyder det att jag borde göra på det viset också?

Ibland blir jag rädd över att vem.som.helst.i(faktiskt).hela.världen kan gå in här och läsa. Va i h*lvete. Det här skulle ju vara ett ställe för framtida mig och inte någon annan. Jag menar... Linnea2018 kikar redan tillbaka på Linnea2016 och tänker "wow vad mycket jag lärt mig om saker och ting sen dess" och jag hoppas att Linnea2025 kan göra samma sak. Är ni med? Det enda ni tänker nu är: ?Vad är problemet, sätt ett lösenord? Det kan mycket väl hända. Men äsch, vi testar en gång till.

(Som sagt är detta sån där inlägg som uppstår när jag iallafall försöker prata litelite känslor med någon/t annan än mina anteckningar här på datorn. Det börjar okej, men sen är det som att jag byter spår mitt i. Jaja. Charmigt ändå att ni får hänga med på dessa identitetskriser och när jag känner som på bilden där uppe. Om ni tycker allt detta är flummigt eller krångligt, hur tror ni då det är att leva med allt detta- Haha).

Gillar

Kommentarer

lcp
,

Hjärtat. Tack så mycket. Jag ääälskar din med!

nouw.com/lcp
Moastefansdotter
,
Sluta inte. Och gör som du brukar. älskar din blogg ju!! nouw.com/moastefansdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229