Vart är jag nu och vad gör jag nu? Såhär är det; Jag hade gärna velat flytta härifrån, men har ändå valt att stanna kvar på Gotland tills pojkvännen känner sig redo för att dra. Han har ännu ett år kvar i skolan och för mig är det inget problem att vara kvar vid vännerna och vid familjen, på min kära ö. Det kan till och med vara det bästa för mig att stanna ett år för att bara jobba och spara pengar, då jag varit en riktig livsnjutare och en slösa under mina gymnasieår...

Julia, där jag jobbat sen mer än 4 år tillbaka, finns det personal så det räcker och blir över. Så där funkade det inte. Vilket betydde att det alltså var dags för mig att för första gången söka jobb. På helgerna arbetar jag däremot på radion då jag enbart jobbar på avdelningen sport och det inte är några matcher i veckodagarna. Därför kan jag nu inte tacka ja eller söka till vilket jobb som helst. För det är inte snyggt att skaffa ett helt nytt jobb och behöva ställa kravet att man ska&måste vara ledig varenda helg. Nah. Därför har jag hitintills jobbat lite på skola och med olika media-"uppdrag".

I måndags när jag var i Stockholm ringde rektorn på Solberga (högstadie-/mellanstadieskolan som jag var på för någon vecka sen) och sa att de gärna ville ha mig nu framöver. Att jag skulle vara en resurs som varje morgon kommer till skolan och sedan helt enkelt får se vilken lektion jag behövs på. Och det är så, så kul. Idag tillexempel, då fick jag vara idrottslärare hela dagen och igår var det svenska som gällde. Jag älskar barn och jag älskar människor överlag, så detta jobb är ett perfekt tillsvidare-jobb tills det är dags att göra det jag vill göra på riktigt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229