Vaknade imorse och ångesten sköljde över mig. Var ute i dålig tid, blev stressad, ville inte träffa någon och kollade mig i spegeln och tänkte elaka tankar. Skrev iväg ett sms till läraren: "I need to stay home today". Hon svarade att hon förstod och sen satte jag mig i sängen, öppnade upp ett dokument och försökte få ner ångesten i text.

Jag vill inte ljuga här eller måla upp något som inte stämmer med min verklighet. Idag är det jobbigt. Igår var det helt tvärtom, lyckligt och härligt. Men ibland vänder livet och jag hinner inte riktigt med att rädda mig själv. Och i ärlighetens namn: det klart jag saknar hemma sån här dagar. Jag saknar av att få vara i Emils famn. Få prata med lillebror om hans framtid. Skratta med mina tjejer. Köra bil och lyssna på musik med mamma. Men det är bara idag. Alla andra dagar är det lugnt. Hemma finns alltid kvar.

Det viktigaste är bara att jag måste acceptera ångestkänslan som hälsat på. Ta in den och göra det bästa av situationen. Min lösning just idag var att lyssna på mig själv och stanna hemma. Alice kom in förut, kramade om mig och sa att det är helt okej. För det är det. Nu ska jag ta ett bad, kanske tända ett ljus, läsa en bok, ta en promenad, skriva lite till och ta hand om mig själv

Gillar

Kommentarer

FannyTolppanen
,
Finaste Linnéa! Finns alltid här för dig! Bara ett samtal bort! Saknar dig vännen<3nouw.com/fannytolppanen
lcp
,
Det vet jag och det är jag tacksam för. Saknar dig! nouw.com/lcp
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229