Jag lovade att förklara för er (och för framtida Linnea), så varsågod.

Nummer 1:
Det jobbet jag går till (isch) 8-15 varje dag är på Solbergaskolan. Jag började där i augusti 2017 som vikarie och blev kvar varje dag fram till höstlovet. Sen hade jag ett möte där rektorn frågade mig ifall jag ville ha en fortsatt anställning, men istället som elevassistent till en pojke i årskurs7. Jag tog på mig uppdraget och trivs verkligen jättebra med allt; skolmiljön, pojken, kollegorna osv.

Nummer 2:
Delvis varför jag tackade ja till jobb nummer1 var för att det matchade jobb nummer2 så bra. På skolan jobbar jag mån-fre och på P4 Gotland, Sveriges Radio jobbar jag en eller två dagar per helg. Vissa månader varje helg och andra månader varannan helg. Där jobbar jag som "sport frilansare" vilket betyder att jag följer Gotlands elitlag genom att vara på deras matcher, skriver reportage och intervjuar spelare. Det är inom media som jag vill jobba med i framtiden så det säger ju sig självt att jag tycker det här jobbet är kul.

Nummer3:
Sist men inte minst är jag "mediaansvarig" för FC Gute (fotbollsförening). Dessa jobbtider lägger jag upp lite som jag vill... Men det är ett jobb jag enkelt kan ta med mig överallt då det mesta sker via datorn. Mina arbetsuppgifter är: filmar och klipper videos , skriver lite texter, hjälper till med instagram, twitter osv. Men som sagt väljer jag själv hur mycket jag vill jobba, vissa veckor pysslar jag med saker varje kväll och vissa veckor jobbar knappt någonting alls. Just nu är det ju inte fotbollssäsong så då är det rätt lugnt, men om 2 månader blir det betydligt mycket mer.

....Vi får se hur länge jag håller på med dessa 3jobb. Min anställning på Solbergaskolan är bara till sommaren och i sommar ska jag jobba på Julia Hultgren som vanligt (jobb nummer4? haha). Jag vet inte om det här låter mycket eller lite, men jag tycker allting är så kul så för mig är det här ingenting. Meeeen that's it! Nu vet ni!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229