Det blir inte alltid som man tänkt sig hörrni... Igår när jag jobbade på Gutes match behövde jag komma upp lite i höjd för att få den exemplariska kameravinkeln. Så utan några problem klättrade jag upp på omklädningsrummens tak och filmade där uppe i 90minuter!... Men när jag sedan skulle komma ner igen tog jag (-dumtdumtdumt) beslutet att hoppa ner eftersom det var det snabbaste sättet. Då landade jag helt fel med min högerfot och fick åka in till akuten. Och nu ligger jag här i min sjukhussäng och mår både fysiskt och psykiskt dåligt. Jag var tvungen att övernatta här och har totalt fått en timmes sömn på grund av smärtan.

Vad väntar nu då? Som vanligt på sjukhus blir man rätt dåligt uppdaterad om vad som händer. Men det jag vet är att jag har fått en fraktur i språngbenet och väntar just nu på ännu en till röntgen. Den kommande röntgen ska avgöra ifall jag måste opereras eller "bara" behöver gips på foten direkt. När jag pratat med sjuksköterskor gäller det då gips i 6-10v.... Så det är lite svårt att vara positiv nu.

Men jag försöker så gott jag kan tänka på att det finns människor här i byggnaden som har det värre. "Det är ju bara min fot?"... Samtidigt som det kanske är dags att för första gången i mitt liv erkänna smärtan och tycka lite synd om mig själv. Jag vet inte. Nu vill jag bara hem

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229