Ni aaaaanar inte hur mycket jag längtar tills jag sitter på flyget hem imorgon. Den här veckan och den förra har varit så intensiva med nytt jobb och jobbintervjuer uppå det. Inför varje intervju går jag in helhjärtat - sen en timme efteråt ska jag ha fokus på något annat. Det är verkligen jättekul jätteofta men också tröttsamt mentalt. Igår hade jag ju min första riktiga jobbdag på Tradema*. Vill inte skriva ut namnet som sagt då jag inte vill jag att någon chef eller kollega ska hitta hit än. Men det gick väl helt ok igår. Godkänt. Men det är så extremt frustrerande när jag bara vill vara duktig och kunna svara på alla kunders funderingar, klara mig själv utan att behöva ropa på kollegan... Men ja, förvirrad och frustrerad haha.

Idag har jag varit på 2h intervju som gick och var som jag förväntat. Det vill säga bra och rolig. Men det var första gången som jag körde vilse och kom sent. Det var dessutom en gruppintervju (också första gången för mig) så AJajaj vad jag skämdes när jag till slut klev in genom dörren... Glad iallafall över att det visade sig sitta en kompiskompis på samma intervju, så när jag skjutsade hem honom efteråt försäkrade han mig om att ingen av rekryterarna var så värst irriterade över den sena ankomsten. Skönt!  

Nu har jag iallafall varit hemma och vänt och ska snart åka och jobba. Nu måste jag glömma intervjun förut och fokusera på det jag gjorde fel igår på jobbet, för att ändra och göra rätt idag. Jag ska vara ärlig och säga att jag längtar tills jag kommer hem ikväll. Då måste jag packa och sen fixa allt som ska ordnas inför resan hem imorgon. Yeah yeah. Äntligen lite action i livet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229