Gårdagens aktivitet! - Hade först och främst pannkaksfrulle med gänget. Sen låg jag och Moa i solen några timmar. Runt 3pm tog vi oss ut till ett annat Ikea (finns totalt 3st i nsw). Det vi var på igår var betydligt bättre än det första. Handlade hem knäckebröd, lösgodis, pepparkaksdeg och annat gott.

Idag, måndag, vaknade jag upp med en förvirrad själ. Jag har börjat inse hur nära hemresan faktiskt är och jag har mer och mer byggt upp en känsla inombords att: "jag borde stanna här för alltid". Fan. Jag älskar ju Australien och Sydney. Jag är inte klar här. Men samtidigt är flygbiljetten hem bokad och det är inte så mycket att göra åt den situationen. Jag tror att jag känner såhär för att jag inte riktigt vet vad som väntar mig när jag kommer hem. Vart ska jag bo? Vad ska jag jobba med? Vill jag plugga? Vill jag bo på Gotland just nu? Jag hade kunnat gå tillbaka och fortsätta livet exakt så som det var innan jag lämnade. Samma boende, samma jobb (radio, julia och skolan). Men då känns det som att jag backar ett steg i livsresan. Och det är såklart okej. Men just nu vill jag bara fortsätta att springa framåt.
...Jag har ju en anteckning i min mobiltelefon som jag fyller i varje morgon. 1 schema för dagen och 1 to-do-list. Det gör mitt psyke lugnare. Och förutom -"Tänka över livet framöver" så står det också "Plugga inför ny Unit". För idag börjar jag som sagt i en ny klass och två nivåer högre än vad jag varit i tidigare. Jag känner mig nervös och har lite ångest för jag vill inte misslyckas. Och att bryta rutiner som fungerat så bra är inte det bästa jag vet. Aaaah. Många tankar. Återkommer senare

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229