Valde igårkväll att inte sätta alarm idag för att få sova ut ordentligt. Jag vaknade vid 07.30, fick panik över att jag trodde jag hade sovit bort halva dagen, men kunde andas ut när jag såg vad klockan faktiskt stod på. Skönt. Men det spelade egentligen ingen roll eftersom jag knappt har gjort någonting sen uppvaknandet. Jag har ont i huvudet, min hals och kropp värker och jag känner mig allmänt hängig.:( Vill verkligen inte att någonting ska slå ut så ska vila, ta ingefärashots och dricka massvis med te idag!! Egentligen skulle jag träffa min studiegrupp senare idag för att plugga och påbörja på en redovisning vi ska ha, men det blev framskjutet till imorgon istället. Igår blev jag lite irriterad över det "vad ska jag göra med en helt ledig dag??!??!", men idag känns det verkligen bra eftersom jag inte mår tipptopp. Jag känner mig väldigt i fas gällande plugget så jag ska se den här måndagen som en rest day.

Gillar

Kommentarer

MINA GULLUNGAR. OJ vad jag älskar att spendera tid med dem. De bor i Stockholm, Täby och även om jag är betydligt närmre rent geografiskt nu - så hade jag älskat att bo ännu närmre. Svänga förbi när jag vill och hur ofta jag vill. Den familjen är verkligen min andrafamilj och det hemmet är mitt andrahem.

Igår vaknade jag ju upp där och första timmarna av söndagen tog vi det bara lugnt. Efter vi ätit ugnspannkaka till lunch så åkte vi hemifrån och mot en bowlinghall! Det var kul, som vanligt. Och jag vann, som vanligt ;-)

Efter bowlingen och vi hade kommit hem igen så packade jag ihop mina väska, vi fikade lite snabbt och sen åkte jag in mot stan. Cassandra och Johanna var i Stockholm så innan jag skulle sätta mig på tåget mot Gävle igen så hann jag med några timmar med dem. Eftersom vi inte hade allt för lång tid tillsammans gjorde vi det enkelt - satte oss på Vapiano. Jag tog en pasta med scampi och spenat som jag alltid åt förr i tiden och sen unnade jag mig en öl till det. Det var så pass trevligt att jag faktiskt kollade upp ifall det var möjligt att stanna en natt till för att få ännu mer timmar med mina tjejer... Men bestämde mig till slut för att inte kasta de tågpengarna i sjön och åkte istället hem mot Gävle vid 20.21. Satt och läste hela tågresan och framme vid station väntade Emil på mig. <3

Gillar

Kommentarer

En lång lördag på Gröna Lund blev det. Jag tror vi kom dit vid 11 och lämnade runt kanske 19. Ruth hade mer än gärna stannat till stängning men den här tanten var TRÖTT och önskade att få åka hemåt. Det tog energi att hänga med i lilltjejens tempo men jag tyckte att jag klarade det bra ändå (high five till mig själv). Vi åkte allt det läskiga förutom den nya karusellen Snake... Det var 1h kö på den och ärligt talat var det lite synd för jag hade verkligen samlat modet till att åka. Men, men ;-) Somnade till på tunnelbanan när jag åkte mot Täby men vaknade till igen på precis rätt station så i ren panik sprang av. Utanför satt moster och kusin Hjalmar i bilen, jag hoppade in och sen åkte vi raka vägen hem och slängde oss i soffan. Till slut, när barnen gått och lagt sig och vi satt på "Min Sanning" med Alex Schulman, så somnade jag där med. Som sagt: en lång lördag men en himla, himla trevlig en!

​GULLUNGEN.

Gillar

Kommentarer