Titta vilka som kom på besök igårkväll <3 Cassandra och Johanna! De kom ut hit efter att de hade jobbat klart i stan och då åt vi middag direkt. En melon/fetaostsallad, lite halloumi, potatis och kött. Och jag, Johanna och pappa skålade med varsitt glas rött. Mums! Mamma och pappa har inte semester än så de gick och la sig efter att vi suttit och tjötat ett tag. Då visade jag tjejerna runt på bondgården här hemma som numera är helt tom från djur. Pappa, som i hela mitt liv varit bonde, har ju slutat med det. Så nu är det lite lättare att visa runt på den gigantiska gården än vad det varit tidigare - men framförallt läskigare . Jag, C och J skrämde väl upp varandra igår så plötsligt vart vi alla väldigt mörkrädda. Haha. Sen körde vi runt med bilen en stund och jag fick för fösta gången åka med Cass som nyligen tagit körkort. Dutti tjej!! Imponerad faktiskt över hur säker hon redan var bakom ratten. Sen fick jag skjuts hem igen, de åkte in mot stan och jag gick och la mig.

Och idag, fredag, är första dagen jag har absolut 0 saker inplanerade. Det blir möjligtvis en sväng till stranden med lillebror, men annars ska jag bara bara ta det lugnt och göra det som faller mig in. SKÖNT.

Gillar

Kommentarer

Efter dagens utflykt har jag under den här semestern varit på alla sidor av Gotland. Norr, väst, söder och idag körde vi österut. Tess kom hit på förmiddagen och vi låg på terrassen i solen en stund. När magarna började kurra åkte vi till Ljugarn i hopp om att få testa det populära Våffelmagasinet. Men... det var stängt :-( Så vi körde mot stranden och bestämde oss spontant för att äta på Bruna Dörren istället. Och ja, vi var otroligt nöjda ändå! Vi beställde in lite olika rätter och delade på dem - som vi alltid gör. 1 lax, 1 pizza och lite sötpotatispommes bredvid. Underlig kombo kanske, men allt var iallafall väldigt gott. När vi var sådär överdrivet mätta och belåtna så tog vi en kopp kaffe och sen gick vi några meter bort till stranden. Där låg vi inte allt för länge innan vi konstaterade att det blåste rätt kallt ändå. Jag säger bara: LJUGARN ÄNDÅ? Jajo jag har alltid vetat om att det är fint och härligt och mysigt. Men vill bara hänga här mer, mer, mer. Och vill hänga med Tess mer, mer, mer. Vi hade mycket att prata ikapp om och hela dagen har bara varit underbar. Hon är underbar.

Juste! Innan vi åkte hem kikade vi också i en fin butik som låg precis där vi hade parkerat bilen.

Juste igen! Vi stannade också vid en åker och plockade lite... inredning hehe. Berättade för T om hur ofta jag sprang runt på åkrarna när jag var liten och hur arg pappa blev varje gång. Så av ren instinkt duckade jag varje gång det körde förbi en bil. Haha!

Gillar

Kommentarer

Godmorgon! Glider omkring barfota i mina cykelbyxor och en oversized t-shirt. Klockan är 10, men det är inte jättelänge sen jag vaknade. Somnade inte förrän 01 inatt för jag fastnade i ett dokument på datorn och bara skrev och skrev. Ni vet så som jag kan göra ibland i det där 200sidors-dokumentet. Det var välbehövligt att få lätta på hjärtat samtidigt som jag även lät fantasin flöda och hjärnan få kliva in i en annan värld än min egen.

Nu dricker jag iallafall min köpp kaffe och som alltid en shake. Tess är på väg ut hit och vad vi hittar på återstår att se. Hade gärna hängt här på verandan, lyssnat på musik, solat, pratat och pausa med ett bad i plastpoolen när det behövts. Men jag gissar på att det blir någon timme här men sen ut på äventyr på en lunch, någonstans!

Gillar

Kommentarer