Klockan är redan 22.15... Jag som kom överens med mig själv att jag senast 21.30 skulle vara i säng... Vad bra det gick! Tänkte visa lite livstecken här iallafall sen ska jag lägga mig i sängen och somna så fort jag kan. Imorgon ska jag jobba på F'ruvik från morgon -> kväll, 10-23. Det är mitt första långpass där och jag hoppas att det blir lika underhållande som jag förväntar mig att det kommer att bli. På kvällen spelar dessutom Mares och Victor Leksell vilket gör jobbdagen lite extra kul!

När jag kom hem ikväll så lagade jag och Emil mat ihop och sen har vi bara chillat i soffan. Därför jag var förvånad över hur klockan plötsligt kunde bli så mycket... Men, men. Nog snackat från min sida. Vi hörs nog på söndag för jag gissar på att jag inte kommer att vara helt levande imorgon kväll. Puss å kram!

Gillar

Kommentarer

Halloj från bilen! Sitter just nu och väntar på att Emils lagbuss ska dyka upp. De har som sagt varit på bortamatch och kommer hem nu ikväll så jag får agera lite taxi. Idag har jag gjort...absolut ingenting... Är lite ledsen över att jag inte utnyttjat de lediga timmarna mer. Har varit sjukt seg hela dagen och varje syssla har tagit dubbelt så lång tid än vad det brukar. Tillexempel skulle jag bara på stan ”en kortis” men det slutade med att jag letade parkering i trettio minuter, gick sen runt mellan butikerna som en zombie och vips var klockan 15 och jag hade ännu inte ätit lunch. Haha. Sämst!!! Men det blev iallafall bättre nu närmare kvällen då jag multitaskat och lagat matlådor samtidigt som jag har städat. Jaja. Jobb imorgon! Det ska bli 1.kul 2.skönt.

Gillar

Kommentarer

God kväll! Sitter just nu i soffan och kvällssolen strålar in genom fönstret. Äääälskar det! Jag skulle egentligen vara barnvakt ikväll, men det blev inställt i sista sekund. Och jag valde då dessutom att ha en riktig hemmakväll istället för att åka och möta upp kollegorna i parken. Emil är iväg på bortamatch så jag är verkligen helt ensam i lägenheten. Det har varit och är väldigt skönt. Men fick just reda på att jag är ledig imorgon också och jag känner mest: och nu då?! Halva Linnea tycker det är skönt och halva Linnea känner att jag kanske skulle vilja passa på att hitta på något (som en dag i sthlm tillexempel). Men ska nog "hålla i mig själv" och göra absolut ingenting, skriva, läsa och sjunga. Och på tal om sång så bjuder jag faktiskt på en liten trudelutt i det här inlägget. Whaaaaata?? Jag vet :o. Jag har inte sjungit seriöst för någon annan än familjen på många, många år. Bara skriksjungit i bilen och någon enstaka gång för Emil. Men en viss Ingrosso inspirerade mig till att våga spela in! Tur ni inte är så många. Jag behöver (förhoppningsvis?) inte oroa mig för några hatkommentarer iallafall. Haha.

Gillar

Kommentarer