Hej <3 Jag har bestämt mig för något... Jag tänkte vara ifrån bloggen ett tag. Jag vet minsann vad ni tänker! "Det är ju inte första gången direkt", men det är nog första gången som jag faktiskt skriver ut det innan jag försvinner. Ska jag vara ärlig så känns det supertöntigt att betona det hela som en ""paus"", trots att det är just det jag behöver. Av någon anledning har det inte alls varit kul att dokumentera vardagen på senaste tiden. Jajo, det har väl och göra med att jag inte riktigt trivs med vardagen just nu. Jag känner helt enkelt inte att jag skriver fint eller intressant och jag har varken motivation eller någonting att berätta här. Det är ju samma visa varje dag. Jag kommer nog att komma tillbaka när allting börjar ordna upp sig för mig. För hela vardagen står typ på "stopp" just nu och jag behöver ta vara på mig själv i den här, som Mathilda så bra beskrev det, "invänjningsprocessen". Jag är så lost i huvudet och så himla, himla trött hela tiden. Vardagssysslorna görs ibland och jag beter mig som en robot, gör (typ) det jag måste och ingenting mer. Folkskygg. Rädd. Måste hitta tillbaka till lugnet och säkerheten i mig själv nu, innan jag hamnar i någon grop igen. För jag känner mig konstant misslyckad och då är det inte kul att berätta för massa andra människor att det är på det här viset. Jag skäms inte, men det får mig inte att må bättre. Och aldrig i mitt liv vill jag måla upp någonting och låtsas att det är fint, när egentligen allting känns så fult. Så för ett tag framöver får mina vänner höra på mitt tjat, via telefon och sms, istället för att ni här får läsa om allt det tråkiga dag in och dag ut. För ni där, du du och du är "tyvärr" så många fler än jag riktigt begriper. Vem är niiii ens??? Jag är förstås glad och känner mig hedrad, men blir också lite skrämd av tanken att det sitter massa som jag vet inte riktigt vilka det är och läser om mina personliga tankar och funderingar. Hmm...

Vi hörs senare helt enkelt. Förhoppningsvis snart. Puss å kram på er.

Gillar

Kommentarer

Hej på er. Jag drack en kopp iskaffe och åkte till Ikea - trots allt. Det var mysigt att strosa runt där helt ensam och det som fick följa med hem var: kuddfodral, plastblomma, duschkorg, förvaringslådor, förvaringskorgar och något mer som jag inte minns. När jag kom hem så åt jag middag som igår blev... *trumvirvel* vietnamesiska vårrullar. Igen. Tack till T som en gång introducerade det för mig/oss. Det är så enkelt att bara kasta ihop det som finns i kylskåpet utan att behöva gå och storhandla. Idag däremot ska jag nog traska ner till Lidl som ligger ett par hundra meter bort och handla det som behövs finnas i kylskåpet (mjölken är slut så nu är det kris). Vi har hitintills handlat på Coop som ligger ett par hundra meter bort - fast åt andra hållet. Måste ju utforska staden... ;-)

Åt faktiskt frukost i sängen idag. Lyxigt! Tog också lite olika tabletter till frukosten som ska göra mig gladare så jag hoppas att den här dagen blir mycket bättre än gårdagen. Försökte verkligen med allt igår; tog den där långa kalla duschen som ofta hjälper mig, satt på min pepp-musik när jag körde bil, la undan telefonen, läste, sorterade saker och ting... men ingenting hjälpte. Får se hur det går idag. Jag har tvättid 12-17 så kommer mest vara hemma och ta det lugnt... Förutom äventyret till affären då. Haha. Hörs sen!

Gillar

Kommentarer

Min snabba lunch... Kastade bara ihop av lite som fanns i kylen och skafferiet då jag inte hunnit handla sen jag kom till Gävle. Det ser kanske nasty ut men det var faktiskt mumsigt! Blev någon form av korvstroganoff.

Jag börjar bli galen. Emil är ju i Cypern och jag är ensam i en lägenhet, ensam i en än så länge främmande stad och värst av allt: ensam med mina tankar. Jag bara tänker fram och tillbaka, funderar och funderar, blir ledsen, skärper mig, lagar mat tidigt för jag har ändå inget att göra, ikea idag eller ikea på lördag? ska jag gå till stan? ska jag se lite serier? tvätta? städa? duscha? träna? vill jag ha glasen där eller där? krukan där eller där? fult det var! eller var det fint?, sätter mig i bilen för att ta mig till affären men ångrar mig och går upp igen, gör varmt kaffe men häller ut det i vasken för jag istället vill ha iskaffe, letar kläder online i en timme men kryssar allt när jag ska betala, stör mig på kökslampan, ser på klockan och förstår inte vart tiden tagit vägen, gråter för jag "inte gjort något" på hela dagen, tänker på varför inget jobb vill ha mig, vart jag hör hemma, framtiden. Fattar ni? Jag får PANIK. Emil försöker via sms få mig att förstå att allting blir bra sen när jag fått jobb och så vidare, och det vet jag ju också. Men vissa dagar är det som att det är fem änglar och djävular i huvudet som försöker komma överens. **Biiiiiiiiiip här skriver jag massa svordomar.** i-landsproblem va? Visst. Får väl se det som något fint att det är sån här små saker som cirkulerar i det överfyllda hövvvet. Nu: iskaffe och sen kanske Ikea. Vem vet. Inte ens jag.

Gillar

Kommentarer