The golden city<3

Gillar

Kommentarer

Heeeey! Det är måndagkväll här och jag känner mig rätt avslappnad och tillfredsställd med livet. Igår, söndag, satt jag för det mesta och klippte en trailer hela dagen. Eftersom det är Halloween på onsdag har varje klass i skolan fått uppgiften att spela in en läskigt trailer där alla i klassen är involverade. Eftersom jag tycker det är genuint kul att klippa å klistra så tog jag på mig editing-jobbet tillsammans med en annan tjej i klassen, Luana. Så vi möttes upp på ett café igår (bilden nere till vänster) och satt och redigerade, pratade och umgicks i ett par timmar. På kvällen igår kom fina, gulliga Maya på besök hos oss. Så vi badade, åt god middag och sen satte vi på en film.

Idag visade jag upp trailern för klassen och det kändes som att klasskamraterna var nöjda. Jag är ju lite av en perfektionist när det gäller just sånt, så hade jag fått/kunnat hade jag kunnat sitta med den i flera timmar till. Men den lämnades in och nu får vi se om vi vinner. Vinsten är en utflykt tillsammans med klassen så jag hoooopppass verkligen att vi kammar hem det, men vågar inte förvänta mig något. Förutom trailer-fokus så var jag på en lunch tillsammans med Maya, Moa och Elisa idag. Jaja, nu ska jag iväg och storhandla! Monday funday?

Gillar

Kommentarer

Ny dag, ny strand? Jag tänker jobba på det mottot här i Australien. Jag skrev ju igår att jag egentligen behövde få lite andra saker (-än att bara ligga på stranden) gjort, men jag följde med tjejerna trots allt. Jag får utnyttja den här söndagen till att bocka av de grejerna jag behöver få gjort. Igår var vi iallafall på Bronte Beach! Det får 7/10 av mig. Föredrar nog de andra vi har varit på men att det var väldigt, väldigt fint är ett faktum. Det är bara det att jag har svårt att hitta ett lugn när det är så mycket folk och när stranden inte är överdrivet stor. En smaksak.

Jag hade bestämt tidigt att jag inte ville gå ut på klubben igårkväll. Min bakfylla i fredags fick mig att känna lite avsmak till alkohol... Hehe. Som det kan gå. Jag var istället exalterad för en middag ute och Moa ville haka på de planerna! När vi promenerade ner mot Darling Harbour, där vi skulle leta upp någon restaurang, ringer Alice och Alice som egentligen var sugna på utgång- och sa att de hade ändrat sig. Så det blev istället hela gänget som åt middag tillsammans på en restaurang precis vid hamnen, pariserhjulet och fyrverkerierna.

Gillar

Kommentarer