Under mina 3 månader följer jag en liten lista på saker som måste göras eller platser som bör besökas... Så; Bondi Beach check! Det var mitt första men förhoppningsvis inte sista besök där. Idag så grillade vi hamburgare precis vid stranden och var kvar tills solen gått ner oooch alla höll på att frysa ihjäl. Brrrrrrr jag är ingen sommar-människa men längtar trots allt tills jag ligger där på den långa, vita stranden i bikini. Under besök två, tre, fyra. Fin dag idag. 

Gillar

Kommentarer

Åh <3 Vilken lördag vi hade igår! Mötte upp Julia och Hanna på förmiddagen och tog sen färjan ut till Manly. Det var verkligen jättejättefint och mysigt därute. Vi gick iförsi inte så långt åt sidorna utan mest kust till kust, från färjeterminal till strand. Promenaden däremellan var via en shoppinggata där det just igår var en Jazz-festival så det spelades musik överallt. Hur gosigt? Vi åt också lunch på ett ställe som heter "Fika Swedish Kitchen" och stillade vårt sug efter riktig svensk mat. Hehe. 2 veckor har gått och vi håller redan på så... Illa.... Jag tog iallafall en lax och sen delade jag och Alice på en kanelbulle + att jag drack en vanlig hederlig kopp kaffe. Nästa gång vi åker till Manly blir det nog mer under sommartid, för igår värmde solen men vinden var kall. Så när klockan var runt 17 började vi dra oss hemåt! Efter färjan tog jag, Alice och Alice en promenad hem genom stan och Julia och Hanna hoppade på en buss ut till Bondi. -Och idag, söndag, är det vår tur att få åka ut dit! Vi har egentligen inga bestämda planer mer än att vi efter lunchtid tar den 40-minuters långa bussen och träffar dem. Det är inget strandväder idag heller utan jag gissar på att det blir mycket vandring runt i området, så jag får snöra på mig mina bästa skor och ta någon ipren för att lugna ner foten lite. Hepp hepp.

Gillar

Kommentarer

Från min promenad i torsdag! Fina, fina Sydney. Efter skolan tänkte jag först gå hem och äta något för att sen ha en eftermiddag på stan, men det slutade med att jag gick direkt till shoppinggatan och köpte med lunch på vägen. Ville så gärna hitta någonting att ha på mig till kvällen men tyvärr blev det inte så. Hittade bara 2 vardagsklänningar, en top och ett par skor som jag däremot inte köpte då - men som kommer inköpas så fort vi är på stan igen.

På kvällen i torsdags blev det då utgång. Först hade vi förfest här hemma med några av a & a kompisar från Göteborg. Det var sådär roligt att man egentligen bara ville skippa utgången och sitta kvar där hela kvällen... Men vi gick ut. Väl ute var det helt okej kul men Ivy (som klubben heter) var så pass stort så vi tappade bort varandra rätt fort. Nästa gång blir bättre.

Hela fredagen mådde jag p.i.s.s. För er som känner mig bra vet vad som menas med det. :( Sängläge helahela dagen. Men runt 20 började jag äntligen må bra igen och då dukades det fram chips, choklad och <scones3 och sen satte vi på en mysig film. Vi alla var rätt slitna så vi gick och la oss tidigt. Idag är det lördag och vi alla är betydligt piggare! Jag står sist i kön till duschen så när jag är klar ska vi röra oss mot Manly som är en förort lite utanför stan. Hörs sen!

Gillar

Kommentarer