Den här sjuklingen behövde ha skjuts samt hjälp med lite saker, så jag hämtade upp henne efter att jag hade jobbat klart. Till slut kände vi att vi behövde en kopp kaffe så vi åkte ner till hamnen och passade på att ta 2 kulor glass där också. Muuums! Nu har vi hängt hemma hos T ett tag. Jag hade med mig datorn hit så jag har lyckats svara på lite Mail, bokat båtbiljetter till helgen och bockat av saker som stått som "to do" i anteckningarna. Snart kommer pojkvännerna och då ska vi nog hämta mat från någon restaurang och får jag välja blir det Idol och Love Island som rullar på tv'n...

Gillar

Kommentarer

Igår blev det en kväll hos familjen Sjöndin! Vi bakade och åt en äppelpaj och sen såg jag och Mathilda 1 avsnitt Love Island 1 avsnitt Idol och 1 avsnitt The Handmaid’s Tale. Hej å hå. Nu börjar ju den här perioden då det finns flera intressanta avsnitt/program varje dag att kolla på! Jag älskar det. Och om man får lov att vara lite negativ här så gillar jag det årliga bytet från strand-hets till soffmys.

Gillar

Kommentarer

Haha yeah! Här hamnade jag med idrottsakademin = i ishallen med curling som aktivitet. Först gick det inte alls bra då mitt balanssinne är helt borta pga min skada, men fick en handikapps”pinne” och det löste sig bra. Svår sport men väldigt rolig!

Gillar

Kommentarer