En fördel med att jobba på ett ställe som ens extrafamilj äger är att personalen till största del är ens ”syskon”. Man har alltid kul på jobbet oavsett vem man arbetar med och idag var kollegan Agnes. Var egentligen inte alls på bra humör när jag vaknade imorse, men det är en otroligt enkel, förstående och genuin liten filur det där. Efter att vi hade stängt butiken cyklade vi bort och hämtade thaimat och åt det sen tillsammans med Julius.

Gillar

Kommentarer

Har egentligen ingen bild som symboliserar min fredag bra... Jobbade hela dagen och hade en tacokväll med Emil efteråt. Hade jääÄÄtteont i foten och var hur trött som helst, så jag somnade tidigt.

Lördagskvällen däremot! Den kan ha varit den bästa på hela den här sommaren. Har inte haft möjligheten att träffa min släkt eller familj så mycket eftersom det mest lagts tid på jobb och annat. Men i lördags lyckades jag träffa allihopa på en och samma gång. Det blev en spontan middag med helahela ligan; Grillat (obs: vi grillade i den tomma ladugården. inte olagliga), saffranspannkaka, diskussioner och sällskapsspel.

Sunday funday! Jag och e åkte in till stan igen på förmiddagen och så fort jag kom in tog jag en lååång dusch och mötte sen upp Tess för en lunchdejt på Vinäger. Suktat efter deras mat länge nu och de friterade räkorna ni ser där uppe var m.a.g.i.s.k.a. Servitrisen sa: "Hade kunnat äta dem varje dag i ett helt år" och jag instämmer. Regnet öste ner på taket samt utanför dörrarna och mitt i allt blev det också strömavbrott = en händelserik lunch. Men ack så trevlig! Som jag älskar min Tess.

Sen var det dags för första fotbollsmatchen för höstsäsongen. Det blev en (orättvis) förlust med ett straffmål för bortalaget. På kvällen åt vi (jag och e) middag hemma hos hans farmor och farfar.

Gillar

Kommentarer

Att jag hela tiden hamnar efter här och att den ständiga rubriken blir vad jag gjorde dagen innan, och inte vad jag gör nu - är kanske inte så konstigt. Det är sommar och antingen är man upptagen och finner ingen tid för att man jobbar... eeeelller så finner man lika lite tid för att man är ledig. Här är iallafall vad jag gjorde igårkväll:

...Plussade på min samling av guldstunder från den här sommaren. Egentligen var mina planer inför kvällen klara: födelsedagsfest i form av ett pool party! ...Men jag hade dubbelbokat och även bestämt dejt med Mathilda. Med tanke på att jag inte mådde helt hundra igår på dagen så kände jag mer för en mysig kväll och valde helt enkelt den andra planen. Spontant tog vi en roadtrip (som iförsi har blivit lite av vår grej) ut till Bungenäs där vi njöt av en fin middag och framförallt en fin kväll. Det är en sån otroligt häftig miljö därute och det är en idyllisk känsla att få vara där. Långt bort i stillheten med min Mathilda.

Gillar

Kommentarer