Fredagskvällen den 29juni var en lycklig kväll. Allting startade i sommarlägenheten, där även Johanna flyttat in nu. Jag ser så mycket fram emot flera kvällar exakt som den igår: med chark, bubbel och Cassandra + nyinflyttade Johanna som ett "goals-värdpar". Det var lite för trevligt så lite försent gick vi ner för trappuppgången och ut på kullerstenen... mellan de färglada husen och rosorna gick vi till Supper. Där beställdes det in drinkar, vi delade på fem sjuuuka maträtter och sen avslutades besöket där med varsin kaffedrink. Vi hade bord sent och klockan sprang iväg, men vi hann med ett stopp på Donners med innan vi skyndade oss till Gute. Under kvällens gång sammanslöt vi med de andra tjejerna också, vissa gick hem tidigare och andra dansade på dansgolvet till lamporna tändes. När allting tog slut så gick jag och Mathilda en promenad som annars skulle ta femton minuter men som just igår tog en timme. Men det var bra. 

Gillar

Kommentarer

Bilder dokumenterade här och nu. Strax vandrar vi vidare till Supper. <Livet3

Gillar

Kommentarer

Såhär glad var/är jag över att vara tillbaka på jobbet, tillbaka på Julia! Den butiken är ju faktiskt sommar för mig. Sätter klockan på en lagom skön tid, äter frukost och fixar till mig i lugn och ro, cyklar till innerstan och ställer cykeln i finaste gränden oooch får sen träffa människor hela dagen + arbeta med härligaste kollegorna. Svårt att förklara men för mig är det bara en bra känsla.

Nu har min och Emils hemmagjorda hamburgare precis landat i magen och vi ser på England-Belgien på tv'n. Kommer nog ligga här i soffan resten av kvällen med ett avbrott sen när jag ska skjutsa Lisa. Imorgon: jobb igen och sen middag med tjejerna på kvällen.

Gillar

Kommentarer