Igår hade jag en dålig dag. Ledsna och dumma tankar hade byggts upp inom mig och på kvällen orkade jag inte mer. Ibland kan det vara skönt att gråta så jag satte på den sorgligaste musiklistan jag vet och va med mig själv. 

Det var en lättnad när jag vaknade och hade fått ett sms om att jag inte "behövdes" på jobbet idag. Har sen dess legat i sängen hela morgonen, dragit ner rullgardinen och försökt underhållit mig så gott det går. Hela tiden stannat i sängen, på min övervåning, för alldeles strax när jag kliver när kommer jag att mötas av ett kaos. I de stunderna som jag mår på det här viset då finns det liksom ingen ordning, i huvud, liv eller hem. 

Gillar

Kommentarer

Att bo precis vid en pool- det är inte helt fel.

Gillar

Kommentarer

En lagom grisig bild från igårkväll, när jag kom hem från Cassandra och Emil hade fixat lite bär med kvarg. Direkt efter jobbet cyklade jag bort till Cassandra. Hängde där en stund innan jag tog mig hem och försökte ta tag i städandet. Det gick ärligt talat inte så bra utan det slutade med att jag låg på golvet(?) och kollade Youtube i ett par timmar. Så jag cyklade till slut tillbaka till C, snyltade av hennes thai och bara snackade. Älskar att sitta på hennes övervåning och blicka ut över havet medan samtalsämnena går från det ena till det andra.

Gillar

Kommentarer