En heldag med min Terese. Senaste timmen: "Vår låt" One Dance har gått på repeat, hon har pysslat i sitt (fantastiska!) hem och jag har suttit med lite jobb. Däremot bytte jag det nyss mot att bläddra igenom boken jag en gång gjorde till henne ↑ ↑ . Det är roligare att kika i den och skratta åt alla gamla minnen som existerar, än att vara fastklistrad framför datorn. 

Gillar

Kommentarer

Fotbolls-fredag! Jag och Terese åkte ut till Slite för att se killarna spela en träningsmatch. Det var världens tråkigaste match att se på, 0-0 och ingen action alls. Men den klassiska publik-ligan var på plats och det var mysigt som alltid. Jag fick även leka med mitt nya kameraobjektiv och är nog helt okej nöjd. Säsongen 2018 kommer bli kul.

Gillar

Kommentarer

Var så nära på att skriva "vilken mysig fredagskväll" men fick hindra mig själv då jag insåg att det bara var torsdag igår. Cassandra och Emma var hos mig och åt tacos samt drack rött + bubbel. Jag blev lite sådär skönt hej-jag-är-lyckligast-i-världen-lullig och det var verkligen härligt. Med miiiina tjejer och med världens bästa dj (Cass) som bara spelade de bästa låtarna. Vissa stunder satt vi och grät på grund av texten och ibland dansade vi och skrek med i takt till musiken.

Gillar

Kommentarer