Soluppgången när vi flög till Paris imorse. Det är okej att ni inte litar på mig nu; men hashtag no filter. Ljuset var bara ren magi.

När vi kom fram blev första stoppet för dagen; Notre Dame.
Helt surrealistiskt fin byggnad med en spännande historia.

Andra stoppet var: Triumfbågen.
Pappa hade gått upp i den förut så jag gick (läs: sprang) upp hela vägen själv. Var fast besluten att jag skulle hinna upp till toppen lagom till solnedgången, and I succeed. Det var det finaste jag.någonsin.sett!

Sist men inte minst: Eiffeltornet, by night.

-------------------------
Jag orkar inte göra något vettigt av det här just nu, ville bara visa dessa härliga bilder -som dessutom är en bråkdel av alla bilder jag tagit idag. Jag har betett mig som en 11åring som nyligen fått en helt egen kamera i present.... Är såsåså glad att jag valde att ta med kameran hit, för det är ju faktiskt inte lika lätt att fånga ögonblicken med mobilen, som med en kamera. Och i Paris finns det tusentals ögonblick, platser och fantastiska ting att fotografera.

Gillar

Kommentarer

Torra och tråkiga resebilder, men har inte funnits något mer intressant att dokumentera det senaste dygnet.

Jag och pappa åkte båten igår på eftermiddagen där vi dödade 2h med att se på bio. Värt! Vi hade med oss bilen till fastlandet så efter båten var det roadtrip till ->Arlanda. Till slut, efter att vi kört fel en gång och hoppat av på fel busshållplats la vi oss i hotellsängen där vi skulle sova några timmar. 

04.30 var det uppstigning och nu sitter vi här på flygplanet. Och pappa har avslöjat vart vi ska *trumvirvel*: PARIS! 

Gillar

Kommentarer

Jag leeeever!! (...knappt). Hade värsta bakfyllan igår att jag till och med fick ställa in middagen klockan 20. Mådde sämst. Det var tack vare att jag hade en sjukt rolig lördagskväll med alla mina bästa runtomkring mig, helt enkelt. Innan allt började såg jag innebandy och efter det var jag hemma hos mig tillsammans med Emma och Johanna. Dansade till hög musik, drack rödvin, drack bubbel och fixade oss innan taxin kom. Då åkte de vidare direkt till Surfers och jag hoppade av hos Mathilda. Hemma hos M var det shots, cider och prat om allt vi missat i varandras liv. Runt 01 drog vi till Munken och nu kan jag inte berätta så mycket mer... för jag minns ingenting. 08 låg jag i min egna säng här hemma. Och där låg jag sedan resten av dagen och tyckte synd om mig själv. Riktigt illa.

Men nu mår jag bra igen!! Äntligen. Idag ska jag bara packa för om några timmar åker vi till Stockholm.

Gillar

Kommentarer