Jag lever!!.... Knappt efter helgen som varit. Haha. Som jag berättade för er var det jobb (men också nöje, förstås) som gällde för mig hela helgen. Jag åkte runt mellan hallarna för att fota och uppdatera sociala medier. Vid vissa tillfällen under dagarna/nätterna var jag hur trött som helst och ville bara att det skulle ta slut, men nu i efterhand vill jag egentligen bara tillbaka för.det.är.så.kul. Hela ön blir som ett under just den här helgen! Det är så mysigt, charmigt, glatt och härligt.

Men igår (måndag) var jag hemma och det är jag idag också. Jag hade ytterst få vakna timmar igår, utan jag bara sov och sov... Men nu imorse vaknade jag upp och mådde iallafall lite bättre. Så planen nu är att jag ska fixa och komma ifatt med allting som jag inte lyckades med igår. Hörs

Gillar

Kommentarer

Den här helgen kommer bli hektisk, trött men framförallt rolig. Det är alltså sista helgen i januari vilket betyder att det återigen är dags för: <3GA-cup<3! ... Jag kommer som vanligt hänga i hallarna mest hela tiden. Delvis för att kolla, stötta och heja men också för att jobba! Min uppgift under dagarna/nätterna är att sköta alla sociala medier och jag ska försöka hålla mig vaken så mycket som möjligt, för att få en så bra uppdatering som möjligt.

Gillar

Kommentarer

Torsdagar slutar jag jättetidigt så jag brukar räkna det som min lediga dag i veckan. Idag slutade jag extra tidigt eftersom jag skulle röntga min fot på sjukhuset. Idag fick jag inget svar på ifall allting är okej, utan om en vecka ska jag träffa doktorn.

Sen hände det någonting unikt... Jag klippte mitt hår vid frisören!! Jaha tänker ni, "det är väl ingen big deal". Men jag har alltså inte varit hos en frisör på isch 6år, utan det är mamma som har klippt mig hemma bara. Igårkväll fick jag plötsligt en bra feeling och bokade en tid.

På bilden här över ser det fortfarande ut som att det är relativt långt, men jag tycker att det är jättejättekort :-( Är egentligen inte alls nöjd, men jag antar att jag vänjer mig snart och det växer ju ut snabbt...

Efter mitt besök där åt jag lunch med Emma, Cassandra och Tilde på creperiet. Lika mysigt, trevligt och gott som alltid! Nu är planen att jag ska åka och handla innan tjejerna kommer hit för mat och häng.

Gillar

Kommentarer