Igår på min lediga dag blev det först shopping med Emil och sen surfers (+färgning av hår!) med Cassandra på kvällen.

...Och idag är en stressig dag. Jag har varit på stan i flera, flera timmar för att hitta ett par skor till kvällens party. Det har varit en psykisk härva (-haha) på grund av att min fot inte riktigt går i alla skor och jag får inte ha vilka skor som helst sen jag skadade den. Det är jobbigt när jag hamnar i situationer när jag plötsligt känner mig mer handikappad än vad jag egentligen är... Men mamma löste allt (som vanligt).

De två andra anledningarna till varför just denna lördag är en stressig lördag är: 1. Jag ska jobba på radion, ska göra 2 intervjuer och har bråttom efteråt 2. Efter att jag har jobbat har jag 1h på mig att ta mig hem, fixa mig och sen vara på middag. Puuuuh. Wish me good luck

Gillar

Kommentarer

Vilken gosig dag det blev igår. På jobbet var det lugnt, med bland annat konsert och alla ""mina barn"" var så duktiga. Efter jag jobbat klart hann jag med en fika med Lisa innan jag cyklade till ett möte med FC Gute. Vi pratade om vad vi gjort, vad vi ska göra och vilka uppgifter alla ska ha. Jag är mer än nöjd. När jag kom hem på kvällen lagade jag min favorit thaigryta + gino, tände alla ljus och bara tog det lugnt med Emil.

Gillar

Kommentarer

Vet inte vad jag ska säga om att jag bara lyckas komma ihåg att blogga....:när jag skrivit upp det på min to-do-lista. Det tråkigaste med det hela är egentligen inte att jag får irriterade vänner som klagar på dålig uppdatering, utan att jag glömmer bort att fota min vardag. När jag har haft ett bra flow på bloggen, har jag mycket bilder i kamerarullen. Just nu har jag tappat det.

Iallafall. En helt vanlig onsdag. Jag har jobbat och haft en produktiv eftermiddag där jag hunnit med att fixa en hel del. Ikväll hade jag tyvärr råkat dubbelbokat ett möte med ett löfte till att vara barnvakt. Så jag fick ge återbud till mötet och ser nu istället fram emot en mysig kväll (+övernattning). Eeeen dag kvar sen får jag långhelg.

Gillar

Kommentarer