Den här första officiella ""lov""-dagen blev en riktig fixardag. På förmiddagen tvättade samt städade jag och efter lunch blev jag upphämtad av Tess. Vi åkte runt och kikade i olika inredningsbutiker då vi båda känner att vi vill förändra något i våra hem. En liten förändring jag har gjort (som iförsi inte gjordes idag, men ändå) är att jag bytt posters i mina tavlor. Hade tidigare blommor och massa färg men hade feeling att byta. Jag äälskar de nya som ni ser här över!

...Efter någon timme tillsammans med Tess var det dags att ta sig ner till Gotlands Media. Där skulle jag, återigen, få sitta i juryn och avgöra vilka som skulle få en plats i Gotlands luciatåg. Det är en ära att få göra det men såklart hur svårt som helst! Jag/vi är iallafall nöjda och den 8e november får ni se vilka sköna, duktiga donnor som kom med.

Gillar

Kommentarer

Efter att jag jobbat klart i fredags började direkt den mest härliga helgen jag haft på länge.

Jag mötte upp Cassandra för att köpa presenter till lördagens födelsedagsbarn. Två trötta själar satte sig sedan på Kafeit och drack ett glas vin.
Vindrickandet fortsatte sedan hemma och då kom även Emma (badum tssssss). Vi alla tre hade så mycket att prata om så det blev inte en lugn stund.
Så sent som 21.15 hade vi bord på Surfers och som alltid var det hur gott som helst. Det var Emmas första gång ever där så vi beställde in alla mina favoriträtter (yes!). Jag var hemma i sängen runt halv ett så det blev inte allt för sent.
...Vilket var skönt då lördagen skulle bli en lång dag. Vid 06 vaknade jag, pigg och exalterad. Min känsla var sådär ivrig som att det var min egna födelsedag, fast det var Johannas. Halv tio klev jag och Cassandra in till födelsedagsbarnet med blombukett och champagne. Där var en lyxig frukost med nybakade scones + bubbel framdukat. Så vi avnjöt den innan vi åkte ut till....
GGN! Wow! Jag var där en gång när jag var jätteliten, så det var så kul att få komma dit igen. Så spännande att få se alla galna crossåkare, få uppleva värsta humörsvängningarna av väderguden, dricka bubbel (samt grogg från termos) och bara hela grejen att få vandra runt där med mina bästisar.
... Next up: Hem, byta om och sen mot middagsstället.
Som var Amarillo! Jag har varit där huur ofta som helst på senaste så jag behöver inte säga någonting innan servitrisen börjat blanda drinken Rasperry Passion ha-ha.
Eftersom vi åt vår middag rätt tidigt hann vi hem och ta det lugnt en stund innan vi gick ut på krogen och dansade.
...Och till sist kom söndagen. Eftersom det blev utgång och dans på lördagskvällen så var det vila i soffan hela dagen. Men på kvällen blev det ytterligare ett restaurangbesök och denna gång på Italienaren med ett 10/10 tjejgäng. Jag ääälskar italienarens mat så det allt var helt fantastiskt, as usual.
_______________________________________________________________________________________
Jag är så tacksam för den här helgen. Mina bästa människor, mina bästa restauranger, glädje och skratt...allt har bara varit bra. (Om det blir att ha lite bättre koll på ekonomin nu ett tag framöver? Eeeh ja).

Gillar

Kommentarer

Som svar till mig själv; Ja det skapas rutiner och si och så... Men det betyder inte att livet blir tråkigt. Igår efter skolan mötte jag upp kära pappsen. Det var verkligen länge sen jag var hemma i Hablingbo då jag oftast jobbar både veckodagarna och helgerna, så det var skönt att få en dos av "hemma". Vi flyttade över möbler från gamla lägenhet, åkte runt på ärenden, fixade och trixade. Förutom det hann jag även göra dagens goda gärning, få ett jobberbjudande, ta en lååång och härlig dusch, köpa en rock till Emil, fylla på night cream + day cream oooosv. Egentligen kanske en helt vanlig dag, men jag var bara generellt glad.

...Och allt det goa fortsatte idag. En bra morgon som blev ännu bättre när jag fick choklad + blommor av särskolan som jag vikarierat för i 2v. Helt underbara individer som bara öste på med uppskattning. Fantastiskt. Och dagen har knappt börjat!

Hur klyschigt det än låter; A negative mind will never give you a positive life. Tänk på den ni! Hörs.

Gillar

Kommentarer