Igår efter att jag hade jobbat klart så mötte jag upp Emma. Vi letade efter något jag kunde ha på mig på kvällen och pausade på EH innan hon behövde jobba.

Precis när jag skulle cykla hem så såg jag Johanna och Cassandra, så jag hängde med hem till C ett tag.

Sedan var det snabbt hem till mig! Duscha, klä på mig den nya klänningen för att sedan möta upp Josefine.

Vi startade kvällen hemma hos Malin. Seeee så fint hon bor! Mitt i innerstan, med en balkong som enkelt släpper in kvällssolen. Där drack vi champagne och pratade så vi glömde bort tiden...

...Vilket orsakade att vi kom några minuter sent till restaurangen. Men det var inga problem. Världens lyxkväll blev det när jag hade livets bästa kollegor framför mig, tre nära vänner som serviser och en drömmig middag på bordet. Även här glömde vi bort tiden och vi såg hur sällskapen bredvid kom efter oss och lämnade innan oss. Så det ska vara.

Kvällen och natten blev sen. Jag klev innanför ytterdörren till mitt hem när solen hade börjat gå upp. Därför tog jag en lång sovmorgon igår, söndag, innan dessa donnor kom hem till mig. Jag som var lite bakis kunde inte önska mig en bättre söndag med tacos, bra sällskap och film. En "håll käften-helg".

Gillar

Kommentarer

Hela veckan har jag längtat efter den här lördagen; för att jag ska få jobba. På favoritjobbet Julia Hultgren tillsammans med min favoritkollega Josefine. Whopa!! Ikväll är planerna än så länge oklara, jag hade velat gå ut med mina tjejer... En tjejkväll med skratt, skvaller och drinkar. Men mitt mood efter jobbet får avgöra. xxx

Gillar

Kommentarer

Efter lunchen igår så cyklade jag som sagt på arbetsintervju, min allra första någonsin. Det var generellt svårare än vad jag trodde innan, men ändå kul! På kvällen skulle jag filma samt fota Herbalife lite (som ni ser på bilden överst) och sedan var det en inplanerad middag med Cassandra. Idag, fredag, låg jag i soffan de första timmarna... redigerade filmmaterial från igår medan serieavsnitten var igång på tv'n. Egentligen hade jag och Cassandra planerat att äta lunch idag, men hon sov så jag lät henne göra det. Efter lunch hämtade jag istället paket samt gick på stan med mormor. Och vad som låg i paketen? Det ser ni på bilden längst ner! Tavlor!

Gillar

Kommentarer