Hela dagen igår tog jag det lugnt tillsammans med Emil + familj. Vi spelade kort, åt glass på glassmagasinet och middagen ser ni längst ner bland bilderna (=mmmm). Nu har det precis påbörjats en ny vecka och allting börjar falla på sin plats. Jag har precis varit i skolan och skrivit mitt sista prov (!!!yes!!!). För om ungefär 7h sätts betygen och sen finns det ingenting mer för mig att göra. Då ligger ödet i mina lärares händer. Dear god....

Gillar

Kommentarer

Drömmigt gäng, firade en drömmig tjej. Igårkväll var det dags att fira vår 20-åring ännu mer... Se så fint hon hade fixat! Jag sa dock hejdå tidigare än alla andra då Emil också fyllde år. Han trodde inte vi skulle ses förrän idag (söndag) men jag stod bakom hans dörr när han kom hem från fastlandet och min fina kille blev så glad<3... Nu är jag helt fylld utav energi på grund av denna fredag & lördag. Tack livet.

Gillar

Kommentarer

Egentligen räcker det med att ha dessa bilder i inlägget, för wow vad de speglar glädjen och euforin som existerade i fredags. Mösspåtagningen var den första delen i vår härliga "studentbubbla" och första delen blev väldigt fin och lyckad. Hela dagen var alla trevliga och tillsammans spenderade vi en mycket bra dag ihop.

Det började med en överrasknings-brunch till Cassandra, för att sedan dra sig vidare till Hugo där många andra studenter hängde. Runt 14 åkte vi ner till Almedalen och mötte upp alla andra studenter. Väl nere där var det ceremoni, dans och så fick jag krama om vänner + pussa på pojkvännen. När vi kände oss färdigdansade där vandrade jag och mitt fantastiska gäng till Bolaget. Sen var dags att andas lite och dricka lite (läs:mycket) vatten, så vi åkte hem till Clara, kastade i oss en pizza och jag badade i poolen. Sista stoppet innan vi gick ut på Gutekällaren var hemma hos Engla; i solnedgången var det dags att skåla ytterligare några glas rosé. Runt 03 kom jag hem efter en rolig kväll på Gute med alla mina goa vänner. Låter jag nöjd? Vad bra för det är jag.

Gillar

Kommentarer