Mitt liv är inte så händelserikt numera. Kollar jag tillbaka på mitt instagram feed (haha) för ett år sedan hände det mycket mer... Men nu är det bara skola, pojkvän, plugga, se serie, repeat. Intressant att läsa om? Naaah jag vet inte.

Igår var det skola hela dagen och mot kvällen var jag med Terese och Lisa på Wisby Strand. Måste svära för att få fram hur bra jag mår i deras sällskap, mmm fan vad jag trivs och fan vad bra de är. Denna torsdagskväll ser annorlunda ut med plugg istället för roligheter. 

Gillar

Kommentarer

Det blev ingen lunch igår med laget... Jag kände mig lite låg och framförallt trött så jag stannade hemma i sängen istället. Ett bra beslut.

Idag börjar de flesta börjar skolan igen men jag fick lyxigt nog ledigt en dag till! Så mina planer var från början; stan -> lunch -> spray tan (!) -> plugg och pojkvän. Men jag måste komma i fas och få bort ångesten som äter upp mig... Jag vet ju faktiskt varför den existerar, så ifall jag bara bockar av alla befintliga punkter på min to-do-list så kommer jag att må bättre. Och att må bättre är allt jag vill. Lyssnar på Tess peppande ord; "You got this!"

Gillar

Kommentarer

Söndagens hemmapremiär för killarna slutade i oavgjort precis som seriepremiären borta. Det är inte en förlust, men inte heller en glädjefylld vinst... Så visst blev man irriterad. Men kommande helg hoppas vi på vinst, och vi får se lite senare i veckan om jag har tid att följa med och jobba, eller inte.

Efter matchen igår blev det en mysig middag med familjen innan jag bytte hem till Emils. Idag är det måndag och egentligen en speciell dag... Det är sista dagen på påsklovet, men även sista dagen på mitt sista lov någonsin. Wow? Jag "firar" det med att plugga hela dagen och pausa endast för en lunch på O'learys med laget. Hörs sen!

Gillar

Kommentarer