@in school

Som frisk har man hundratals önskningar, men som sjuk/skadad har man bara en... Jag är trött på mycket just nu och det märks på både mitt psykiska och fysiska mående idag. Jag vet inte vad jag vill mer än att må bra. Tidigare har jag varit den som föredragit de kallare årstiderna framför de varma, men nu börjar jag mer och mer finna en längtan till kommande sommar. Förmodligen har det att göra med två specifika grejer; 1. Jag blir av med en stor stressfaktor (skolan). 2. Jag får gå igen. Låt mig va? Låt mig leva?

Gillar

Kommentarer

Tjejerna där högst upp i inlägget är inte bara glada och vackra, de är dessutom godhjärtade och fina inombords.

De har varit en lååång dag idag och än är den inte slut. Började torsdagen med att gå upp 06 trots sovmorgon till 11.30... Tog först och främst en lååång dusch och sedan försökte jag memorera in alla begrepp jag behövde kunna inför provet. När jag efter lunch klev ut från klassrummet efter någon timmes skrivande kändes det helt okej och det var framförallt en lättnad att ha gjort det.

Efter skolan har jag hunnit med mycket men kortfattat har jag; pluggat, hängt lite med Emil, fixat med jobb och nu sitter jag på radion och jobbar. På ena datorn webbar jag om Visby Romas bortamatch och på den andra skriver jag personbeskrivningar till FC Gute. Multitasking på hög nivå!

Gillar

Kommentarer

...Längtar till att hänga på Gutavallen en varm söndagseftermiddag i juli.

Efter en okej dag i skolan och ett möte på ett av jobben (Gute) var jag på väg till ett jobbpass på Radion... Men oopps så hade jag kollat fel dag och jag skulle tydligen jobba imorgon. Jag fick flippa om mina planer och istället för nattplugg blev det källsplugg. Gött! Tiden är knapp och provet är stort... Så det är bara att börja.

Gillar

Kommentarer