Jag började dagen hemma hos mommo & moffa, tillsammans med mina småkusiner. I eftermiddag har jag varit på stan lite snabbt där jag köpte massa sminkborstar, och som ni ser har jag även hunnit med en promenad. Trööött och seeeg ligger jag nu i min säng och är mer än redo för en lång powernap... För vet ni vad? Jag är redan trött på att vara trött på grund av detta trötta mörker.

Gillar

Kommentarer

Fick sällskap av en björn (=Clara) på båten igår.

Resan igår gick fort trots allt. Huvudvärken släppte till slut och mina tankar flyttades över till "kommer jag hinna med båten eller inte?". Förseningar, efter förseningar uppstod och jag fick springa allt vad jag hade till båtbussen och köpa biljett 2min innan avgång. Till slut satt jag på båten iallafall och väl där hittade jag fina C<3 Vi käkade pizza och nachos och snackade en massa skvaller. Som vanligt.

Nu är jag hemma, det är måndag och det är höööstlov!!! Underbart.

Gillar

Kommentarer

På de senaste 24 timmarna är det här alltså den enda bilden jag lyckats ta... Suddigt värre.

Hallå där! Tanken igår var att jag skulle möta upp Emma på en lunch, men jag avbokade och åkte till Rimbo direkt istället. Nu i efterhand var det faktiskt rätt val då det tog sin lilla tid att ta sig hit (-och för att jag hann stoppa i stan där jag handlade 2 par jeans + en hoodie...hehe). Det var sån skön känsla att äntligen få träffa Kalle igen och det fanns myyycket att prata om. Mot kvällen presenterade han mig för hans nyfunna kompisar som alla var hur fina som helst. Vi förfestade och åkte sen bussen till Norrtälje där vi gick ut på ett ställe som hade halloweenfest. Kort och gott var det en riktigt lyckad kväll och jag hade det så kul.

....Idag dock... Huvudvärken är inte nådig och jag har mått illa större delen av dagen. Därför har jag och Kalle bara tagit det lugnt, från att vi vaknade till nu när jag snart ska åka med bussen. Att åka buss -> tunnelbana -> pendeltåg -> båt i 5h är jag inte alls taggad på att göra nu. Men men... Hörs när jag är hemma!

Gillar

Kommentarer