Citatet "I'm still alive, but I'm barely breathing" passar bra in på denna natt och morgon. Somnade som vanligt i Tess soffa och jag har knappt sovit någonting... Inte för att det på något sätt är fel på soffan (ha-ha), utan för att jag haft ont i halsen, varit helt täppt och haft svårt att andas.

Att jag känner mig helt seg och sliten nu är väl antingen för att klockan bara är 07.56, eller för att en sjukdom sakta men säkert börjar komma. Vill inte.

Gillar

Kommentarer

1,2 bilder på håret (& mig)
3 på väg hem från jobbet
4 en otroligt avancerad och professionell middag 

Efter middagen tog jag och Tess en promenad på 6km. Nu ligger vi i hennes soffa i väntan på PH! Trots ledighet imorgon kommer jag att somna väldigt tidigt ikväll... Att jag är en morgonmänniska men inte en kvällsmänniska, är sen gammalt. 

Gillar

Kommentarer

Kanske inte de mest tydliga bilderna, men här är iallafall två snabba på hur håret ser ut!!

På tredje bilden ser ni vad jag gör just nu. Jag och Tess hamnade på Kafé:it för första gången, med varsin sallad framför oss. Båda var fräscha och väldigt goda men min vann.

Jag har även handlat en present till lilla Vega som fyller år idag som jag tänkte lämna efter att jag har jobbat...-Juste! Jobb! Det blev jobb både idag och imorgon nu när jag ändå är ledig ifrån skolan. Aldrig vila.

Gillar

Kommentarer