1. Jobb! På bilden skymtar ni lite av rean vi har. Fräsch jävla rea. Kom och köp!

2. Dina kom in i butiken lagom när jag skulle stänga. Hon shoppade lite och därefter gick vi och tog en glass. (Det är faktiskt sant trots att jag glömde dokumentera glassen)

3. Det bästa jag vet i livet. Surfers slår verkligen aldrig, aldrig fel. (Inte heller killarna)
Det blev en enormt mysig middag med mina favoriter. Ett 5/5 firande av min älskade och fantastiskt godhjärtade vän, Alex. Tycker om dig.

4. Efter jag hunnit hälsa på Alex minnesplats blev jag hämtad av Dina, Lina, Wille och Tobias. Vi åkte runt lite i bilen och efter någon timme låg jag hemma i min säng heeeelt död.

(PS...5) Okej. CRED till alla bloggare som hinner med sitt liv!!! Jag gör inte ens mycket på dagarna, men ändå anser jag "att jag inte hinner". Fan. Step it up LCP.

Gillar

Kommentarer

Jag vill gå hand i hand med dig genom hela livet. 

En välbehövd promenad med Mathilda, ett snabbt besök hos Dahlströms och nu i min egna säng (-som jag träffar alldeles för sällan). Imorgon väntas jobb och firande av en till fin 20åring. Sov gott!

Gillar

Kommentarer

Mmmhm det är så jäkla mysigt att komma hemhem ibland. Bara landa och framförallt få andas lite landet-luft!
  Jag har så länge jag kan minnas tagit den en timme långa bussturen till stan för att "leva" som jag själv beskrivit det. Mitt liv är i Visby = Mina vänner och mina fritidsintressen. Men sen jag flyttade till stan (lite mer än 2år sedan) så har jag börjat uppskatta landet mer och mer... & oavsett vad så är ju faktiskt mitt Liv där ute = min familj.

... I vilket fall!! GRATTIS till min storebror. Aka min livscoach, soulm8, bodyguard och bae. Vet ni vad? Han är faktiskt 10/10. Okeeeej fine, vi har bråkat. Vi har dragit varandra i håret och vi har till och med skrikit att vi hatar varandra. Det har helt enkelt inte varit en lätt match att kriga mot min hockeystorebror... men desto äldre vi blir ju mer krigar vi tillsammans. & han är och kommer alltid att förbli min bästa partner in crime.

Gillar

Kommentarer