& däär var jag hemkommen från träning. Varje tisdag och torsdag sen en tid tillbaka har jag tränat med Herbalife (googla). Det är min "extramamma" som är coach för min grupp och det är faktiskt jättejättekul!!!! Ett tips till alla.

Eftersom jag och Hilda missade fystestet som var förra torsdagen körde vi idag ensamma, bredvid gruppträningen. Det började med att vi för tre veckor sen hade exakt samma test och idag skulle jag testas om jag blivit bättre; På "springtestet" höjde jag inte min siffra någonting från förra testet, på knäböj fick jag +19 och på armhävningar +12. Helt okej nöjd.

Efter passet tog jag en promenad med Hilda på någon kilometer, badade med mitt lilla hjärta och åt sen pastasallad med hela "extra-familjen". En familj som alltid, alltid varit en stor del av mitt liv och som jag tycker om så ofantligt mycket.

Gillar

Kommentarer


Imorse skrev jag en "to do-list" och gissa hur många av grejerna jag checkat av? En.

...Smsade Villiam runt 12 och frågade vad han gjorde i hopp om en lunchdejt. Fick tillbaka ett "Kom!" och sen fastnade jag hemma hos honom 12.00-16.30... Good work LCP!!!! Så som sagt; Jag hann läsa ut min bok men allt annat på listan sköt jag fram. Dock klagar jag inte alls för jag hade en mysig dag med mina favoritkillar och favorittjej.

Nu: Träning.Gillar

Kommentarer

Dagens "to do". Men innan jag gör någonting annat; maaaaaat

Gillar

Kommentarer