"Jag har haft en rätt lugn vecka, men ändå har jag varit frånvarande här. Förlåt för det. Skyller på en grej som jag kan berätta lite mer om senare." På det sättet började jag ett inlägg som skrevs lördagen den 2a juni. Den där grejen som jag kunde skylla på, som snott lite tid av mig, det var projektet: körkort. Ni kanske inte minns att jag skrivit om detta hit och dit men onsdagen den 9e maj gjorde jag ju mitt teoriprov. Jag var rätt säker inför det då plugga alltid har varit enkelt för mig. På måndagskvällen la jag ner min allra första timme på att lära mig allt och på onsdagsmorgonen var provet godkänt. Hur sjukt är inte det?

Sen dröjde det länge innan jag skulle få köra upp. 1 juni var det dags (för tolv dagar sen) - men då klarade jag det inte... Jag sa till mamma och pappa flera dagar innan att jag inte kände mig redo, men de tyckte ändå att jag skulle ge det en chans. Med en stor nervositet och alldeles för lite tillit till mig själv så gick det inte. Idag körde jag upp för andra gången, jag kände mig helt lugn och jag klarade det!

Sen jag fyllde arton har det varit så mycket tårar när jag tänkt på körkortet. Tårar för att jag tycker att jag är sämst i världen och aldrig kan något, mer tårar för att jag tänker på det där sättet och ääännnu mer tårar när foten förstördes och det inte ens gick att försöka längre. Jag ogillar att säga det men just idag är jag faktiskt stolt över mig själv.

Gillar

Kommentarer

T
,
Och jag, jag är förbannat stolt över dig. / Från en som vet att du klarar ALLT du tar dig an! nouw.com/teresewerkelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229