Oftast brukar jag kika tillbaka i fotoalbumet för att minnas vad jag gjort de senaste dagarna. Men tors-lör förra veckan finns det knappt några bilder alls. Jobb fyllde dagarnas alla timmar och kameralbumet var bara fullt av massa screen shots som sedan skickats och diskuterat i konversationer med vänner. Tråkigt!

...MEN söndag morgon körde jag och Emil till Stockholm. Så från helgen har jag minsann bilder! Vi körde halva vägen var och när vi kom fram vid lunch grillade vi korv innan vi åkte och kollade på kusin Alfreds match i den stekande solen.

Åkte sen till Täby Centrum en snabbis och sen vidare till (andra kusinen-)Hjalmars fotbollsträning.

Det var avslutning och även föräldrarna var med! Aldrig sett moster så sportig ;-) Emil blev såklart sugen också så han hoppade in och spelade match han med. Ni aaaanar inte vilken baby fever jag fick efter den här dagen haha... En hel flock av massa söta, fina gullungar!!!

När träningen/avslutningen var slut så åkte vi hem igen där det var fullt hus. Det var inte bara jag och Emil som våldgästade och lånade en säng, utan även mina a-kusiner. Så vi lattjade lite ute trädgården och sen åt vi en rejäl grillmiddag allihopa. Väldigt mysigt och trevligt.

Runt lunch igår(måndag) så åkte Emil hem mot Gävle och jag tog mig in till stan. Mötte upp min faster på en pasta-lunch och sen åkte jag mot den där kliniken som jag skrev om för någon vecka sedan. Jag har försökt att inte ha några förväntningar då jag är så van vid att höra att det "inte går att göra någonting åt". Men besöket hos den här doktorn gick faktiskt rätt bra! Han har två olika alternativ på vad problemet kan vara vilket känns lovande. Äntligen fick jag iallafall något svar istället för inget.

Efter jag varit hos kliniken så visste jag inte riktigt vad jag ville göra de sista timmarna innan jag skulle hoppa på tåget mot Gävle. Men spontant bestämde jag mig till slut och åkte till Grönan för att möta upp min faster, igen! Och OJ så trevligt det var. mycket skratt och mycket sommarkänsla. Ett fint dygn i huvudstaden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229