Jag har minst sagt fått igång kroppen rejält med strikt LCHF. På exakt en vecka har jag gått ner fyra kilo och jag är jätte glad för det. Det var precis den starten i strikt lchf jag behövde.
Men givetvis kommer jag inte att gå ner fyra kilo i veckan hela tiden nu, det vill jag inte heller. Det får gärna ta tid bara jag tar mig till mitt mål. :)

Mitt mål är att må bra, orka springa rundor med min son, orka med vardagen med allt vad det innebär och känna mig bekväm. Jag vill inte ha sockret i mitt liv, det för ingenting gott med sig. Jag vill åtminstone inte att det tar över och styr mig.
Idag satt jag hos min mamma som bjöd på godsaker till fika då hennes vännina också var på besök. Hade diverse goda kakor framför mig men jag tog mitt kaffe och slängde fram mina egna lchf kanelbullar och smaska på dom! ;)
Jag riktigt kände makten över mig själv där! Ingen eller inget styr mig. Och definitivt inte sockret.

Det är extra viktigt för mig också att gå ner i vikt och må bättre då min vardag snart ser mycket mer annorlunda ut än jag någonsin tidigare haft. Framför mig har jag både studier och att driva ett eget företag. Detaljerna angående det sistnämnda behåller jag för mig själv just nu men min hobby har vuxit markant och det är dags utvecklas! :)
Jag har också min son på 15 månader och med föräldraskapet följer mycket med så jag måste helt enkelt ha alla fördelar jag bara kan få för att få studier, företag och mammalivet att gå ihop. Och allt detta händer 2016. Det är så himla KUL och det pirrar härligt i magen!
Jag kommer att studera till webbdesigner efter att jag tagit igen lite betyg, så det är inte så svårt att gissa vem det är som ska ligga bakom företagets hemsidas design, hehe.

Så, jag har mycket framför mig och är sjukt taggad till denna här sockerfria livsstilen.
Kanske kan jag gå ner ytterligare 6 kilo inför julen? Go go go!

Middagen idag bestod av ostig broccoli gratäng med kassler och majonäs. Proppmätt efteråt!

Likes

Comments