Hur mår ni? Med mig är det helt okej😊 idag är jag ledig som vanligt och har utrett lite ärenden, t ex åkt till Swedbank och avslutat mina konton osv. Har bytt till ICA banken😊

Var ut i lördags, sjukt roligt va det!😊 tror ni jag blev lite förvånad när jag vaknade igår och hade tappat 1.2 kg sen dagen innan?😂 måste vara pga alkoholen och att man tappar vätska😊 men lite glad blev jag ju ändå haha. Som ni vet så väger jag mig varje dag.. fortfarande☺ tycker det är intressant hur mycket det kan skilja från dag till dag.

Alltså den här soppan mina vänner..! Så sjukt jäkla god😋 smakade den för första gången när jag blev bjuden av en kompis, kommer ihåg hennes som godare dock. Kan ju ha att göra med vilken buljong hon använde.

Ost och broccolisoppa från lchf-köket

1 broccoli
1 gul lök
2 dl turkisk yoghurt  (använde smetana)
2.5 dl grädde
5 dl stark buljong  (2 tärningar)
20 g philadelphiaost
150 g ost
2 vitlöksklyftor
sambal oelek efter smak
1 paket bacon
 
Knaperstek baconet. Dela broccolin och koka den i lättsaltat vatten. Hacka löken och fräs den i grytan med smör. Lägg sedan i grädde, smetana, buljong och ph-ost. Krydda soppan efter smak med vitlöksklyftor och sambal oelek. Rör ner osten och låt den smälta. Tillsätt bacon och broccoli och njuut av en supergod soppa.

Hjärtat❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments