När minnen på facebook dyker upp

Ni vet dessa minnen som dyker upp på Facebook och Instagram? Kan ju säga att jag har en del hatkärlek till dessa. Blir genomglad när det kommer upp bilder från när barnen var små, fina stunder/resor osv. Men idag dök en bild på mig upp och jag fick en chock. 6 år sedan och jag hade precis fått barn nummer 2 - vår finaste lilla Alice.

Jag är inte chockad över hur stor jag var - för måendet sitter inte i vikten enligt mig. Visst kan vikten säkert säga en del för vissa - men för mig var det hur jag kände mig inombords, konstant trött, orkeslös och bitter.

För 6 år sig handlade det om konstant fika på dagarna - man var ju mammaledig och måste ju ha fika till varje kopp kaffe, pasta till lunch, pasta till middag och en påse chips på kvällen när kidsen somnat. Och godis givetvis.. Massor med godis. Jag säger inte att man måste plocka bort diverse livsmedel från sin kost för att må bra - absolut inte. Men jag mådde inte bra, och att börja med lchf fungerade för mig. Jag kunde inte äta något med "måtta" innan utan jag var en all in person - oavsett vad jag stoppade i mig. Nu äter jag tills jag blir mätt och sen är det bra - vilket är precis så det skall vara.

6 år sedan vs idag 05:10 på morgonen, osminkad och svettig efter ett morgonpass på gymet

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
Men ojj vilken skillnad, enormt bra jobbat!! 😍😍👌🏼👌🏼
nouw.com/starofusa
Gabbe
Gabbe,
Kan tänka mig hur stolt ska du vara över dig själv , stark jobbat 👍😊
Lchfmedcamilla
Lchfmedcamilla,
Tack snälla ☺️ // Camilla
nouw.com/lchfmedcamilla