Hej alle

I dag har vi modtaget dette lækre tøj, fra JunkYard. Vi har modtaget et par lækre jeans, en mega behagelig bamse sweater, en mega cool velour kasket og to mega fede jakker. De to jakker er i leopard print, ekstrem blød og lækre. Vi modtog både en kort og en lang jakke.

LINK TIL HJEMMESIDE - HER

Vi kan klart anbefale at handle hos JunkYard, da de har rigtig god service og god kvalitets tøj.

Link til sweater - HER

Link til jeans - HER

Velour kasket - HER

Lang jakke - HER

Kort jakke - HER

Vi har også skaffet en rabatkode til junkyards hjemmeside som giver 15% rabat på alle ordre over 500 kr. Gælder ikke minus salgsvarer + limited editions. Koden er " Isabella ".

Vi håber i kunne lide dette indlæg, og vil følge med i fremtiden.


BETALT OG SPONSORERET AF JUNKYARD


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen, vi har lavet et spændende indlæg om vores 10 favoritter her i julemåneden.


1. Første december, den dag man har glædet sig til hele året. Og endelig kommer dagen. Julemåneden starter og ALT hyggen!

2. Juleslik, den måned hvor man må spise så meget slik som muligt!

3. Julemusik, vi elsker at høre julemusik i timevis.

4. Sne, ikke så tit det sner her i Dk, men når det gør er det simpelhent så hyggeligt!

5. Julegaver, vi kan begge lide at få masser af gaver, men vi kan bedst lide at give gaver. At se ens familie blive så glad for de gaver, man har brugt tid på at købe. Det er en gave i sig selv.

6. 23. December, lillejuleaften er så lækker, man glæder sig så utrolig meget til juleaften. Man hygger hele dagen, spiser æbleskiver og hygger med familien.

7. Bage dag, jeg (Sofie) elsker at bage, hvert år bager jeg altid masser af julekager med min farmor. Vi bager kager til juleaften og hele december.

8. Juletræ, det hyggeligeste er at fælde et juletræ, og pynte det så fint med sin familie. I mens man spiser kager og høre julemusik.

9. Stemningen, julestemningen er det bedste vi ved. Alle steder er der god stemning i december. Alle er bare glade og ønsker god jul. “December er hjertens måned”

10. Juleaften!!! Vi ELSKER juleaften. Dagen er kommet, den vi har ventet på, det bedste mad, gaver, hygge og MEGET mere!!!

Vi håber at i fandt dette indlæg yderst tilfredsstillende, og vi håber i vil tænke over nogle af de her ting i december.

Mange kys fra LAYSOF

Likes

Comments

Hej allesammen Sofie her

Håber i allesammen har haft en dejlig efterårsferie, det har jeg ihvertfald. Jeg startede med at være i Skagen fra fredag til tirsdag. Nåede lige at være sammen med nogle gode venner og veninder tirsdag aften. Og så onsdag morgen skulle jeg flyve til Rom med min familie, og min skønne veninde Caroline. Det var en super hyggelig tur, vi spiste på en masse forskellige cafeér, og fik shoppet. Vi boede i en lejlighed midt centrum, 100 m fra Den Spanske Trappe. Den sidste dag fandt vi en lækker tagterrasse hvor vi blandtandet fik nogle lækre cocktails.

En skøn efterferie med sol og blå himmel.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej allesammen

Og velkommen tilbage til bloggen! Her har vi nogle lækre musthaves her til efterår- og vinter sæsonen. Vi kan personligt begge lide udvalget. Der er link til alt nedenunder.

Vi håber i fandt dette indlæg spændende, og får lidt inspiration til jeres næste køb!

Mange kys fra LAYSOF <3

1 Moss Copenhagen, 2 Envii, 3 Malene Birger, 4 Billibi, 5 Acne og 6 Billibi

Likes

Comments

1. Meotine 2. Meotine 3. Neo Noir 4. HM 5. HM 6. HM

Hej allesammen.

I dag har vi fundet nogle super lækre efterårsjakker til jer, vi selv helt vilde med dem. Vi håber i fandt dette indlæg interessant, og vil følge med i fremtiden.

KysKys LAYSOF

Likes

Comments

Hej allesammen - Isa her

Her i sommerferien var jeg i sommerhus, med 6 af mine veninder. Vi var i Vejby, som var en super hyggelig lille by I Nordsjælland. Vi var i sommerhuset i 3/4 dage, hvor vi selv lavede mad, spillede spil, badede på stranden og nød hinandens selvskab i det gode vejr. Alt i alt var det en super hyggelig tur, og helt klart noget der skal gentages! I får lige en masse stemningsbilleder, fra vores tur i sommerhus.

KysKys Isa

Likes

Comments

Hej bloggen - Isa her

Her for tiden bruger jeg næsten alle mine penge på mad, hvilket betyder der nu er endnu en café guide til jer. Her forleden var jeg i København, med mine to veninder. Vi spiste på Cafe Dan Turéll, som var en mega lækker café. Vi var endda også heldige, at få et bord udenfor i det gode sommervejr. Maden var lækkert, og deres pomfritter var især gode. Så cafeen kan varmt anbefales herfra.

Likes

Comments

Hej allesammen

Her forleden var vi i København med vores veninde Caroline. Vi havde en super hyggelig dag, med god pizza, is og dejligt vejr. Vi spiste på Illum rooftop, det var virkelig lækkert, og bag efter gik ned langs strøget, og fik en lækker is. Super skøn dag!

KysKys LAYSOF

Likes

Comments

Hej allesammen - Sofie her

Her i sommerferien var jeg i Thailand med næsten hele min familie. Vi var 11 afsted, tante, onkel kusiner, fætre osv... Det var en helt fantastisk tur, jeg har været der før. Denne gang var jeg bare nogle andre steder. Jeg var først 7 dage på Koh Samui, så var jeg 7 Dage på Koh Phangan og tilsidst var jeg 3 dage i Bangkok.

De to første steder boede jeg i en bungalow ned til stranden, det var så smukt. Og i Bangkok boede jeg i en kæmpe lejlighed. Med den smukkeste udsigt ud over byen.

En af dagene var vi ude på en safari tur, det var virkelig sjovt. Vi red på elefanter, så forskellige templer, gik i en jungle og kørte op af et bjerg og så vandfald. Det var ihvertfald en sjov tur trods 40 graders varme.

Men ellers slappede vi bare af, og hyggede. Håber det var interessant at læse med!.

Likes

Comments

Hej allesammen - Isa her

I dette indlæg får i en shoppeguide + et indblik af de ting jeg fik købt i Firenze. Jeg har som sagt lige været på shoppingtur, med min mor til Firenze i Italien. Firenze er en super lækker by, som klart kan anbefales. Der er noget for alle, både alle de mere exclusive butikker, men også butikker som hm og zara. Firenze er en stor shoppingby, med butikker alle vegne, udover byen er der også et outlet mall som kaldes " The Mall ". Min mor og jeg tilbragte en hel dag der, og outlet mallet består kun af mærkevarer som Gucci, Alexander Mcqueen, Ysl, Prada og meget mere. Min mor og jeg vil helt klart tilbage, og vi fik i den grad også brugt en masse penge. I kan se nogle af de lækre ting jeg fik købt nedenunder.

Udover tingene over, fik jeg også begået 2 lidt større købt. Det nemlig mine 2 nye tasker, hvis i kunne være intresseret i at læse et indlæg om dem. Må i meget gerne enten like dette indslag eller kontakte mig over instagram her ( https://www.instagram.com/isabellalaybourn/ ).

Likes

Comments