ALENETID OPP TIL SKIHYTTA I MOLDEMARKA

Hva gjør du når du skal ha litt tid for deg selv?

Det er mange måter å gjøre det på, noen går gjerne turer, noen legger seg under et varmt pledd med serier på tv, noen trener, og noen gjør sikkert andre ting. Ingen fasit på det, så lenge det er det som føles rett for seg selv.

Jeg er/var den typen som fort kan legge meg under et pledd, gjerne med en kaffekopp og deretter skru på tven for å se om jeg finner noe spennende å se på - men som oftest blir det å se på telefonen siden tven blir okkupert av to ''små'' som skal se på FlippKlipp, Klassen eller DyrevennX - da gjerne den samme episoden eller deler av en episode som kan bli spilt om og om igjen...

Men nå er det blitt andre boller! Alt det gode jeg har spist det siste halvåret og i julen MÅ vekk. For jeg skal nemlig inn i en bryllupskjole som passet meg akkurat når jeg kjøpte den! Er ikke mye om å gjøre - men det å trene for å ha en litt bedre selvtillit og bedre helse er det som er viktigst!

Så i går når guttene fikk være hos sin far noen timer, så benyttet jeg sjansen til å gå en fjelltur i nydelig solnedgang, med utsikt over de fine fjellene og fjorden! Helt magisk!

#friluftsliv #Molde #utno #dnt #alenetid

Liker

Kommentarer