Insp love x Hosbjerg

I går fikk vi besøk av verdens koseligste damer (og baby) på Insp sin workshop. Astrid og Kjersti driver agenturet Twinsisters agency som representerer moderne skandinaviske motemerker her i vårt fine land. Merket vi skulle få høre om i går var et av mine favoritter. Hosbjerg. Dere har jo sett meg i antrekk og plagg fra Hosbjerg ved flere anledninger tidligere. Det er fordi jeg virkelig elsker kvaliteten, stilen og hele merket.

I cashmere sett og skinnjakke fra Hosbjerg.

Hosbjerg er et nytt merke i Norge, men har på tiden fra det ble startet rokket å bli veldig populært i andre deler av Scandinavia. Hosbjerg ble startet i 2014 av Camilla Hosbjerg og har siden oppstart jobbet for å produsere gode kvalitetsplagg til en overkommelig pris. Designet kombinerer referanser fra menns garderobe med en sporty og komfortabel design. Sammen med elegante detaljer for å understreke den moderne kvinnen.

Hosbjerg kommer ut med 4 kolleksjoner i året. I tillegg har de alltid cashmere settene sine slik som det jeg har på disse bildene over. Om du er på utkikk etter et nytt kosesett, eller en fin genser vil jeg på det sterkeste anbefale disse. Jeg har aldri kjent noe så mykt mot kroppen. Cashmeren deres kan man få i mange forskjellige farger og striper, men jeg falt virkelig for denne klare blåfargen.

Over ser dere plagg fra deres SS18 kolleksjon, Officials '92. Inspirasjonen er hentet fra sommer-OL i Barcelona i 1992, noe man ser i bruken av farger og print. Dette er en sporty og feminin kolleksjon og jeg har lagt min elsk på en skinnjakke i sort, hvitt og blått + det gule settet jeg brukte under Oslo Runway ♥︎ De har også noen utrolig fine plagg i mesh dere bare burde glede dere til å se!!

Om du vil vite mer om Hosbjerg eller skaffe deg noen plagg selv kan du besøke Twinsisters agency HER og Hosbjerg HER

Dere har jo hørt meg snakke om Insp tidligere, men for å friske opp minnene deres er Insp et sosialt nettverk for motebloggere, instagrammere, youtubere og moteelskere. De arrangerer den ukentlig workshopen Insp Love, som var det jeg var på i går. Mer om Insp kommer i en egen post senere ♡

Liker

Kommentarer

jeanettolsen
jeanettolsen,
Ååh ! Så mye fint 😍 Skulle ønske jeg hadde mulighet til å være der den gangen ! Ser ut som de har utrolig mye fint ✨ nouw.com/jeanettolsen
layers
layers,
Ja er helt forelsket i alle plaggene til merket 🙈😍nouw.com/layers
lifebykari
lifebykari,
Så mye fint 😊nouw.com/lifebykari
layers
layers,
Det har de virkelig 😍nouw.com/layers
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229